Güleç: Artık Söz Millette

Güleç: Artık Söz Millette

Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Güleç tek seçeneğin Vatan partisi olduğunu belirtti.

A+A-

Seçim çalışmalarında sona gelindiğini, artık sözün halkta olduğunu söyleyen Güleç, Cumhur İttifakı cumhura karşı, Millet İttifakı, millete karşı. Her iki ittifakta çıkmaz sokaktır.

AKP BORÇ BATAĞI!

AKP seçenek değil, borç batağı. Batakçı ve mirasyedi evlat gibi. Millet ittifakı seçenek değil, Atlantikçi, piyasacı, hala çareyi Derviş’te arıyor. Onların da sonu karanlık. Bu durumda Türkiye’nin önünde tek seçenek var. Rant değil üretim için, tek seçenek Vatan Partisi. Rant değil Vatan için, tek seçenek Vatan Partisi. Halkın belediyesi için, tek seçenek Vatan Partisi dedi.

ÖZLÜ ÇÖZÜM!

Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Güleç, partisinin seçim bildirgesindeki  12 maddelik Milli Kent, Demokratik Kent, Üretken Kent, İnsancıl Kent, Toplumcu Kent, Özgür Kent, Çağdaş Kent, Doğal Kent, Güzel Kent, Kadıncıl Kent, Çocuğun ve Gençliğin Kenti ve Engelsiz Kent gibi     kent modellerini sıralayarak özlü çözümün ve tek seçeneğin Vatan Partisi olduğunu belirtti.

BOŞ TORBAYA HAYIR! EKMEK TORBASI!

Güleç, rantçı partileri izliyorsunuz. Hallerine bakarsanız, ülkenin sorunları çözüldü. Gündemlerinde naylon poşetten başka bir şey yok. Çünkü halka boş poşetten başka verebilecekleri bir şey yok. Vatan Partisi, üreten belediye için göreve hazır. Vatan Partisi, birleşen Türkiye için göreve hazır. Vatan Partisi, ekmek teknesi için göreve hazır. Vatan Partisi gelecek, Türkiye gülecek, Mustafa Güleç gelecek Denizli’nin yüzü gülecek. Oyları Vatan Partisinde birleştirelim dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.