Güleç: Çözüm Üretim Ekonomisinde

Güleç: Çözüm Üretim Ekonomisinde

Vatan Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Güleç esnaf buluşmalarına devam ediyor.

A+A-

Atatürk Caddesi esnafı ile buluşan Güleç esnafın sıcak ilgisi ile karşılaştı. Esnafın sorunlarını dinleyen Güleç çözüm önerilerini anlattı.

Alışveriş olmamasından yakınan esnaf ekonomik kriz yaşadıklarını, halkın harcayacak parası olmadığını, bazen kiraları bile ödeyemediklerini söyledi. Güleç’te çözümün üretim ekonomisinde olduğunu, Vatan Partisi Belediyeciliğinde üretimin esas olduğunu, tüketim toplumunun geldiği noktanın görüldüğünü, seçildiklerinde her şeyin düzeleceğini belirtti.

SÖZ HALKIN!

Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Güleç, belediyelerin yerini şirketler aldı. Bu şirketler kamu hizmetini yok ettiler, özel çıkarlarını düşündüler. Şirketleşen belediyelerde halkın söz hakkı olmadığı gibi denetim hakkı da yok. Belediyelerde işler komisyoncuların elinde. Esnaf kardeşlerimiz kendi işini kendisi göremiyor. İşini görmek için torpil, kartvizit bulmak zorunda kalıyor. Bizim yönetimimizde bütün bunlar yok olacak. Söz halkın, yetki halkın olacak. Belediyeleri mafya ve tarikatların elinden kurtaracağız dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.