Gürlesin : Bu Tesis Çok Amaçlı Kullanılacak

Gürlesin : Bu Tesis Çok Amaçlı Kullanılacak

Pamukkale Belediyesi, ilçe genelinde yatırım atağına devam ediyor.

A+A-

Pamukkale Belediyesi Uzunpınar Mahallesinde, 450 bin lira maliyetle 1250 metrekare alana sahip tam donanımlı Kapalı Pazar Yeri tamamlarak Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katılımıyla törenle halkın hizmetine sundu. Yatırımın bölgeye hayırlı olmasını dileyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Şehir merkezimizde ne varsa en uzak mahallemizde bile o olacak dedik. İlçede yatırımlarımız ardı ardına devam ediyor. Uzunpınar mahallemize de modern bir pazar yeri kazandırdık. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Şehir merkezine 40 kilometreyle en uzak mahallerden birisi olan Uzunpınar’a Pamukkale Belediyesi, dev bir hizmet daha verdi. Bölgenin en büyük ihtiyaçlarından birisi olan kapalı pazar yeri Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in talimatıyla kısa zamanda tamamlandı. Otoparkı, 4 adet dükkanı, mescidi, zabıta odası, tuvaletleri ve 1250 metrekare alanıyla bölgenin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek modern pazar yeri törenle açıldı. Törene Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, AK Parti Denizli Milletvekili Adayları Şahin Tin, Sema Ramazanoğlu, Murat Bekir Ege,AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Aracı, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcıları Selim Arkan, Abdullah Sevinçli, Türkay Gözlükaya, Adnan Kaya, Pamukkale Belediye Meclis Üyeleri ile Uzunpınar mahalle halkı katıldı.

 

“ÇOK AMAÇLI OLARAK KULLANILACAK”

Töreni açış konuşmasını yapan ve her mahalleye eser bırakmaya çalıştıklarını aktaran Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “68 mahallemizde durmadan çalışıyoruz, ham dolsun. Birer birer yatırımlarımızın da açılışını yapıp, yeri zamanı geldiğinde hizmete sunmaya çalışıyoruz. Bugün de Uzunpınar’dayız. Bakanımız çok yoğun programına rağmen aramızda olduğunuz için teşekkür ediyorum. Uzunpınar Mahallemiz merkeze 40 kilometre uzaklıktadır. Toplamda 1250 metrekare alana sahip pazaryerini mahallemize kazandırdık. 4 tane işyerimiz, mescidimiz var. Güzel bir mekan olduğunu düşünüyorum. Sadece pazaryeri olarak kullanılmayacak. Kırsalda büyük bir ihtiyaç olan çok amaçlı, asker yemeği, düğün, nişan, sünnet yeri gibi amaçlarla da kullanılacak. 68 mahallemiz bize emanet edildi. Her noktaya dokunuyoruz. Bizler de Uzunpınar’ımızı unutmadık. Buna ilave olarak Çok Programlı Lisesi’nin düzenlemesini yaptık. Yan tarafına spor kompleksi yapıyoruz. Mobese sistemi ayrıca bir yatırımımız. Elimizden gelen bütün yatırımı burada devam ettiriyoruz. Halı sahamızı yaptık. Basketbol alanı ve tenis kortu bile yapacağız. Atletizm pistiyle beraber. Bunları Uzunpınar’da yapılan çalışmaların toplam maliyeti 1 milyon liradır. Biz bunu artırarak yatırımlarımıza devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve Bakanlarımız ile milletvekillerimiz gibi büyüklerimizden aldığımız emaneti birer birer yerine getirmeye çalışıyoruz. Ve bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Gözler’deki bulvarın bir benzerini buraya da yapacağız. İnşallah o güzelliği de yakında göreceğiz. Şehir merkezinde ne ise buradaki vatandaşlarımız ve kardeşlerimiz de bu güzelliklerden faydalansın istiyoruz” dedi.

 

“MUHTEŞEM YATIRIMLAR YAPILIYOR”

Başkan Gürlesin’i yaptığı çalışmalardan dolayı kutlayan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ise, “Yolda gelirken mahallelerimize baktığımda ve bazı yerlerde,  muhteşem güzel işler yapılmış. Yol, kapalı pazaryeri yapılmış. ‘Denizli merkezde ne varsa en ücra mahallede de o olacak’ dedik. Biraz önce Pamukkale Belediye Başkanım Hüseyin Gürlesin, tenis kortu dahil spor kompleksi yatırımından söz etti. Yatırımlarımız  var ve olmaya da devam edecek. Çünkü biz, milletimize hizmet etmeyi ibadet bildik. Sizlere hizmet etmeyi bir insana verilebilecek en onurlu görev ve makam olarak gördük. Milletimize hizmet etmeyi başımızın tacı bildik. ‘Şehir merkezinde yapıyoruz ücra köşelere ne gerek var’ demedik. Bir taraftan büyükşehirimiz, bir taraftan Pamukkale Belediye Başkanımız, diğer taraftan diğer ilçe belediye başkanlarımız hizmette yarışıyor. Büyükşehir daha büyük ve kalıcı alanlarda hizmet ediyor, diğerleri de bu güzel hizmetleri yapmak için birbiriyle yarışıyor. Eğer dertliyseniz sevdalıysanız bu hizmetleri yaparsınız. Onun için dertli sevdalı kardeşleriniz burada merak etmeyin. Onlar hizmetlerin en güzelini sizlerin ayağınıza getirmek için gayret göstermeye devam edecekler” dedi.

Konuşmaların ardından kapalı pazar yeri açılış kurdelesi kesilerek,  halkın hizmetine sunuldu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.