Gürlesin: "Kadınlar Herşeyimiz"

Gürlesin: "Kadınlar Herşeyimiz"

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Çamlık Parkı’nda kadınlara karanfil dağıtarak, günlerini kutladı.

A+A-

Başkan Gürlesin ayrıca Pakize Suzan Özkardeş İlkokulu’nun düzenlediği Kadınlar Günü kutlama etkinliğine katılarak, burada da kadınların o özel gününe ortak oldu.

 

Pamukkale Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadınların bu özel gününü kutlamak için Çamlık Parkı’nda kutlama etkinliği organize etti. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin; başta eşi Derya Gürlesin olmak üzere Pamukkale Belediyesi’nin kadın meclis üyeleri, belediyenin kadın personelinin katıldığı geniş bir grupla, Çamlık Parkı’nda karanfil dağıtarak kadınların, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Etkinlikte kadınlar bu özel günlerinde yanlarında olan, onları hatırlayan Başkan Gürlesin’e teşekkür ederek, duydukları mutluluğu dile getirdi.

 

KADINLAR HERŞEYİMİZ

 

Başkan Gürlesin, başta eşi olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak, “Bu özel günde Çamlık Parkı’nda kadınlarımızın yanında olmak onların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlamak istedik. Yüzlerce kadınımıza bu önemli günlerinde bir karanfil sunarak, günlerini kutladık. Yılda bir güne aslında Kadınlar Günü’nü sığdırmak mümkün değil. Ancak bugünün duyarlılığının tam anlamıyla oluşmasını sağlamak, hassasiyeti öne çıkarmak adına bu etkinliğimizi organize ettik. Kadınlar her şeyimiz. Kadınsız bir hayat düşünülemez. Bizler ‘Cennet Anaların Ayakları Altındır’ sözünün anlamını çok iyi bilmekteyiz. Kadınlarımızın toplum içinde de olmaları gerektiği konuma gelmeleri için çalışmaktayız. Kadına yönelik şiddet başta olmak üzere her türlü olumsuzluğu lanetliyoruz. Eşimin şahsında tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

 

KADINLARA SÜRPRİZ YAPTI

 

Başkan Gürlesin ayrıca, 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla Pakize Suzan Özkardeş İlkokulu Okul Aile Birliği’nin Deda Düğün Salonu’nda gerçekleşen çocuklar ve annelerinin bu özel günde birlikte eğlenmeleri, unutulmaz bir gün yaşamaları için düzenlediği kutlama etkinliğine katıldı. Özellikle çocukların sevgi gösterileriyle karşılanan Başkan Gürlesin, hepsiyle de bir bir ilgilenerek fotoğraf çektirdi. Etkinlikte Kadınlara birde sürpriz yapan Gürlesin, onlara havlu hediye ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Başkan Gürlesin, kadınların toplum içerisindeki öneminin çok büyük olduğunu belirterek, kadınsız bir hayatın var olamayacağını vurguladı. Kadınlara yönelik her türlü olumsuzluğun artık bitmesini diledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.