Gürlesin Son Mesaisinde De Boş Durmadı

Gürlesin Son Mesaisinde De Boş Durmadı

Pamukkale Belediyesi’nin kurucu başkanı Hüseyin Gürlesin, dönemin son mesai gününde yeni bir projeyi daha hayata geçirdi.

A+A-

Belediyenin kurumsallaşması adına önemli bir uygulama olan Pamukkale Belediyesi Çağrı Merkezi hizmete başladı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlersin, “Pamukkale Belediyesi’ne halkın daha kolay ulaşması için bu uygulamayı başlattık. 5 yıldan beri yapılan her şey Pamukkale’de yaşayan vatandaşlarımız için yapıldı” dedi.

Denizli’nin büyükşehir olmasıyla 2014 yılında kurulan Pamukkale Belediyesi’nin kurucu başkanı Hüseyin Gürlesin, ilk günden son güne kadar Pamukkale için çalıştı. Bunun en güzel örneği ise 2014-2019 döneminin son mesai gününde Pamukkaleli vatandaşlara kolaylık sağlayacak olan Pamukkale Belediyesi Çağrı Merkezi hizmete açılması oldu. Pamukkale Belediyesi’nin Deliktaş Mahallesi’ndeki ek hizmet binasında hazırlanan Pamukkale Belediyesi Çağrı Merkezi’ne belediyenin 444 9 220 ve 0 258 296 96 96 nolu iletişim numaralarına gelen çağrılar tek noktada toplanacak. Daha önce MOBESE kameralarıyla tüm ilçeyi donatan Pamukkale Belediyesi, whatsapp hattı, mobil uygulama ve mahallelerde kullanılan anons sistemi gibi çalışmaların yanında Pamukkale Belediyesi Çağrı Merkezi de hizmete girdi.

HER ŞEY PAMUKKALE İÇİN

Pamukkale Belediyesi Kurucu Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale Belediyesi Çağrı Merkezi’nin hayırlı olmasını dileyerek, “Biz 2014 yılında yapılan seçimlerden sonra aldığımız emaneti son güne kadar çalışarak yeni gelecek olan başkana devredeceğiz. 2014-2019 döneminin son iş gününde bile Pamukkale için neler yapabiliriz diye düşünüyoruz. Bugün Pamukkale Belediyesi Çağrı Merkezi’ni hizmete açıyoruz. Bu merkezde Pamukkale Belediyesi’ne ulaşan vatandaşlarımızın şikâyetleri ile hangi birimi ilgilendiriyorsa oraya iletilmesi ve geri dönüşü yapılacak. Bu tür merkez bir çok belediyede yok. Olanlarda da bu kadar kapsamlı değil. Bunlar kurumsallaşma açısından önemli çalışmalar. Kurucu belediye başkanı olarak bu hizmeti de halkımıza sunmanın gururunu yaşıyorum. İlk günden bu güne kadar gelecekte de kullanılacak olan hizmetleri Pamukkaleli vatandaşlarımıza ulaştırarak gönül rahatlığı ile görevimizi tamamlanın onurunu yaşıyorum. Bu güne kadar yapılan tüm hizmetlerde başkan yardımcılarım, meclis üyelerimiz, birim müdürlerimiz ve personellerimizin emeği var. Hepsine teşekkür ediyorum. Pamukkale Belediyesi Çağrı Merkezi hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.