Hafta Sonunda Sıcaklara Dikkat!

Hafta Sonunda Sıcaklara Dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hafta sonu sıcakları ile alakalı uyarıda bulundu. İşte hafta sonu Denizli’nin hava durumu…

A+A-

Hafta içinde meydana gelen yağış sellere ve kazalara sebep olmuştu.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü daha önce sel ve baskınlara karşı vatandaşları uyarmıştı. Denilen oldu ve bazı ilçelerde seller kazalara sebep olurken bazı ilçelerde ise yağış ekili araziye zarar verdi.  Bu yağışlar hava sıcaklıklarını ise düşürmedi. Yağışın bitmesi ile beraber bunaltıcı sıcaklar geri döndü. İşte Denizli’nin hafta sonu hava durumu

Sıcaklar Bunaltacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre;

1 Eylül 2018 Cumartesi günü hava sıcaklığı en düşük 18 ve en yüksek 36 derece olacak. Hava güneşli olmasına rağmen kimi saatlerde parçalı bulutlu da olacak.

2 Eylül 2018 Pazar günü de aynen cumartesi günü gibi hava sıcaklığı en düşük 18 ve en yüksek 36 derece olması bekleniyor. Ama hava bu sefer tamamen güneşli olacak.

3 Eylül Pazartesi ilk iş gününde ise hava çok sıcak olacak. O gün hava sıcaklığının en düşük 18 ve en yüksek 38 derece olacağı ve çok güneşli bir havanın bunaltıcı etkisinin görüleceği ifade edildi.

Eylül ayına girilecek olmasına rağmen güneşin bu denli yakıcı olmasından ötürü uzmanlar özellikle kalp ve tansiyon hastalarını uyardılar ve güneşin zararlı ışınlarından korunmalarını istediler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.