Halk Anlatacak Başkan Dinleyecek

Halk Anlatacak Başkan Dinleyecek

Merkezefendi Belediyesi’nin organize ettiği ‘Sizi Dinliyoruz’ buluşmaları 7 Temmuz Cumartesi günü 11.00 - 13.00 saatleri arasında belediye binasında yapıldı.

A+A-

Merkezefendi Belediyesi’nce her ayın ilk Cumartesi günü ‘Sizi Dinliyoruz’ sloganı ile yapılan vatandaş buluşmaları Temmuz ayında da sürüyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, vatandaşlarla belediye hizmet binasında buluşacak. Merkezefendili vatandaşların istek  ve tavsiyelerini Başkan Subaşıoğlu’na yüz yüze aktarabilecekleri ‘Sizi Dinliyoruz’ buluşmaları 7 Temmuz Cumartesi günü saat 11.00 ile 13.00’de.

Sizi Dinliyoruz Projesi çerçevesinde her ayın ilk Cumartesi günü Merkezefendililer, isteklerini, tavsiyelerini ve sorunlarını anlatmak için belediye binasına konuk oluyorlar. Merkezefendililer, Başkan Subaşıoğlu ile buluşarak burada yapmış oldukları görüşmeler ile isteklerini ve önerilerini iletiyorlar. 'Sizi Dinliyoruz' ismi ile başlayan bu uygulama Temmuz ayında da devam ediyor.

Samimi Bir Buluşma

Konu ile alakalı açıklamada bulunan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, vatandaşlar ile her ortamda bir araya gelmeye çalıştıklarını, kendinin ayrıca esnaf ziyaretleri de yaptığını,  gittikleri her yerde vatandaşları dinlediklerini, varsa sıkıntılarına çözüm bulmaya gayret gösterdiklerini, fakat görüşemedikleri bir araya gelemedikleri vatandaşların da olduğunu, kendilerinin Merkezefendi'de böyle bir uygulama yapmak istediklerini, her ayın ilk Cumartesi günü vatandaşları belediyede ağırladıklarını,  gayet samimi bir ortamda vatandaşları dinlediklerini, isteklerini, önerilerini ve şikayetlerini aldıklarını, her zaman söyledikleri bir şeyin olduğunu, Merkezefendililerin memnuniyetinin her şeyin üstünde olduğunu, ekipleri ile birlikte Merkezefendi’yi daha da ileriye taşımayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.