Halk Günü buluşmasına yoğun ilgi

Halk Günü buluşmasına yoğun ilgi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bu ay ikincisi düzenlenen Halk Günü ile yeniden vatandaşlarla bir araya geldi. Yapılan birebir görüşmeler ile vatandaşların talep ve sorunlarına yönelik çözüm üretileceğinin altını çizen Başkan Zolan, "Soru

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın katılımı ile her ayın ilk Salı günü düzenlenen ve bu ay ikincisi gerçekleştirilen halk gününe vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

 

Halk Günü'ne gösterilen ilginin kendisini mutlu ettiğini dile getiren  Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Halk günü buluşmaları kapsamında vatandaşımız ile bir araya gelmek beni mutlu ediyor. Bu ay ikinci Halk Günü buluşmamızı gerçekleştiriyoruz. Bu buluşma daha kalabalık bir ortamda gerçekleşiyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak her ayın ilk Salı günü halkımız ile buluşacağız. Bizim için her gün halk günü aslında. Çünkü her zaman halkımız ile iç içeyiz ama bugün daha özel. İnsanlarımız buraya geldiğinde randevu almadan mutlaka benimle görüşüyorlar ve sorunlarını taleplerini bana iletiyorlar. Tabi ki günlük yoğunluk içerisinde görmediğimiz, gözden kaçırdığımız hususlar olabiliyor. İnsanlarımızın bize anlatamadığı ifade edemediği dertleri oluyor. Halk günü bu nedenle gerek halkımız gerekse bizim için büyük bir fırsat" dedi.

 

"HEDEF DENİZLİ İNSANININ MUTLULUĞU"

Denizli insanının mutluluğu için gece gündüz çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Başkan Zolan, sözlerini şöyle sürdürdü:"  Halk Günü ile halkımızın mutlu olmasını sağlamaya çalışıyoruz. Dertlerine derman olmak istiyoruz. Halkımızın sorunları karşısında belediye olarak elimizden gelen bir şey varsa bunu yapmak adına tüm ekibimiz ile birlikte çalışıyoruz. Bunun yanı sıra vatandaşlarımızın birimlerimiz ile ilgili sorunları karşısında direk talimatlarımızı vererek anında çözüm bulmaya çalışıyoruz. Her şeye çözüm bulmak tabi ki mümkün değil ama biz Büyükşehir Belediyesi olarak sorunları en azından asgariye indirmeye çalışıyoruz. Halk günlerine katılarak çalışmamıza destek veren vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Uygulamamız başarılı bir şekilde devam edecek. Biz bu görevde olduğumuz sürece Halk günlerinde halkımız ile buluşmaya devam edeceğiz."

 

BAŞKAN ZOLAN, "HALK GÜNLERİNE VATANDAŞLARIMIZI BEKLİYORUM"

 

Vatandaşlarımız bizim gözümüz kulağımız diyen Başkan Zolan, " Bu buluşmalarda fark edemediğimiz, bilgimiz olmayan, tamamlandı diye düşünüp eksik kalan çalışmaları öğrendiğimiz gibi vatandaşlarımızın sorunlarına eğilip yaralarını sarmak bizi mutlu ediyor. Halkımızın bizlere ilettiği konular ile ilgili talimatlarımızı vererek çözülmesi için ilk adımlarımızı atmış olduk. Oldukça verimli geçen bu buluşmaları her ayın ilk Salı günü gerçekleştireceğiz. Bugün, ikinci kez vatandaşlarımız ile randevusuz olarak bir araya geldik. Bundan sonraki aylarda düzenleyeceğimiz halk günlerinde vatandaşlarımızı bekliyorum" ifadelerini kullandı.

 

"VATANDAŞLAR UYGULAMADAN MEMNUN"

Vatandaşlar ise bu buluşmaların diğer illere de örnek olmasını ve düzenli olarak devam etmesini talep ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Halk günleri buluşmasına katılan vatandaşlar memnuniyetlerini ifade ederken taleplerinin çözüme kavuşacağına inandıklarını dile getirdi.

 

Hakkı Yıldırım: Halk gününe ilk kez katılıyorum. Burada Başkan Zolan'a şikayet ve taleplerimizi bildirdik. Kendisi bizi ilgili birime yönlendirdi. Belediye Başkanı Osman Zolan'ın vatandaşın sorununu birebir dinlemesi takdire şayan bir durum. Kendisine çok teşekkür ediyorum.

 

Durmuş Tığraklı: Tavas Vakıf Mahallesi'nden halk gününe katılmak için geldim. Talebimi kendisine iletmek için geldim ve beni dinledi. Konu hakkında geri dönüş yapılacağını düşünüyorum. Oldukça güzel bir çalışma olmuş. Allah Başkanımızı başımızdan eksik etmesin.

 

Öznur Kaçar: Halk günleri çok iyi oldu. Ben herkesin halk gününe katılmasını istiyorum. Derdimizi anlatabileceğimiz bir başkanımız olduğu için çok mutluyuz.

 

İsmail Ay: Büyükşehir Belediye Başkanımız olması gerekeni yapıyor bence. Ben bu uygulamadan memnunum ve buradaki herkesin de memnun olduğuna inanıyorum. Keşke bütün illerdeki Belediye Başkanları Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan gibi bu konuda hassasiyet gösterseler. Bu toplantılar ile birçok konunun çözüme kavuşacağını düşünüyorum. Denizli'nin gerçek sorunlarını ve taleplerini halkın kendisinden öğrenebilirsiniz.  Bunu da halk günleri ile yaptıklarını düşünüyorum. Bu şekilde halkın arasına gelen Belediye Başkanımızın sorunların çözümü noktasında da gayret göstereceğine inanıyorum.

 

Ümit Akçıldım: Geçtiğimiz günlerde evimiz yandı. Bu nedenle başkanımızdan yardım istedik. Kendisi de gerekenin bir an evvel yapılacağını söyledi. Kendisinin bizlere yardım edeceğini düşünüyorum.

 

Gülgün Mantaroğlu: Emekli öğretmenim. Halk günü nedeniyle Başkan Osman Zolan'ı ziyaret ederek bir konuda talepte bulundum. Başkanımız bizi çok güzel karşıladı. İnşallah sonucu da güzel olur diye umut ediyorum. Başkan Osman Zolan'ın iş yoğunluğundan dolayı kendisine ulaşmak çok zor. Ama bu halk günü programı ile insanlar kendisi ile birebir görüşme imkanı buluyor. Bence Halk günleri oldukça güzel bir çalışma. Bu uygulama bu şekilde devam ederse daha başarılı çalışmalar elde edilir. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.