Halk Oyununda Yeteneklerini Sergilediler

Halk Oyununda Yeteneklerini Sergilediler

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve 11 okulun katıldığı Denizli Büyükşehir Belediyesi 2. Halk Oyunları Çocuk Şenliği çok beğeni aldı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nce organize edilen 2. Halk Oyunları Çocuk Şenliği, Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleştirildi. Halkın büyük ilgi gösterdiği etkinlikte Yardım Sevenler Derneği İlkokulu, Müftü Ahmet Hulusi İlkokulu, Saadet Erikoğlu İlkokulu, Doğan Demircioğlu Emsan İlkokulu, Okul Yaptırma ve Yaşatma Derneği İlkokulu, Güzelköy Mehmet Tunç İlkokulu, Kâtip Çelebi İlkokulu, Sevil Kaynak Ortaokulu, On Dokuz Mayıs İlkokulu, Osman Özgür İlkokulu ve 4 Eylül Fehmi Mehmet Şükriye Erensoy Ortaokulu öğrencileri yeteneklerini gösterdiler. Öğrenciler göstermiş oldukları performanslar ile büyük alkış aldılar.

 

2018 Türkiye Okul Sporları yıldızlar branşında şampiyonluk elde eden 4 Eylül Fehmi Mehmet Şükriye Erensoy Ortaokulu öğrencileri tarafından yapılan halk oyunu gösterisi de büyük ilgi gördü.

 

"Kültürümüzü yaşatacaklar"

 

Şenliğe katılımda bulunan tüm okullara teşekkürlerini sunan Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, birbirinden değerli dans gösterilerini seyrettiklerini, çocukların çok yetenekli olduklarını ve inşallah bu yeteneklerini sürdürüp, ilerde geleneksel kültürümüzü göstermek için çaba göstereceklerini, çocukları yetiştiren ailelere, değerli öğretmenlere ve okul idarelere teşekkür ettiğini, bu etkinliğin yapılmasını sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan Bey’e de çok teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.