Hasret Kaldığımız İnsani Tavırlar

Hasret Kaldığımız İnsani Tavırlar

Denizli'ye bağlı Çameli İlçesinde asgari ücret ile çalışan Gündüz Akyol, Çameli Yunuspınarı Mahallesi Sağlık Ocağı’nın yanında bulduğu cüzdanı, sahibine ulaştırdı.

A+A-

Denizli'nin Çameli ilçesinde bir esnafın yanında çalışmakta olan  Gündüz Akyol adındaki vatandaş sabah sularında evinden işyerine giderken sağlık ocağı yol kenarında bir cüzdan buldu. Akyol Cüzdandaki kimliğe bakıp sosyal medya’dan  Tekin İpek adında arama yapıp, sosyal medya adresine ulaştı. Kimlikteki fotoğrafından sosyal medya hesabına mesaj atıp Tekin İpek'e ulaştı. 

Gözyaşlarını Tutamadı

Telefon ile kendisine ulaşılan Tekin İpek cüzdanını teslim aldı. Gündüz Akyol’un  bu güzel davranışından dolayı gözleri dolarken, cüzdanının düştüğünü, farkında olmadığını, içinde nakit para, kimlikleri ve önemli resmi evraklarının ve çok sayıda kredi kartının olduğunu, cüzdanını Gündüz Akyol’un bulduğunu ve sosyal medya adresimden kendisine mesaj atıp ulaştığını, kendilerine çok teşekkür ettiğini, son dönemlerde bir sürü dolandırıcılık haberleri okurken, bu tür dürüst insanların da aramızda olmasının kendilerini mutluluk verdiğini ve çok mutlu olduğunu belirtti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.