Hayalin Ötesinde Bir Proje

Hayalin Ötesinde Bir Proje

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 2004-2014 seneleri arasında Denizli için beraber başarılı çalışmalar yaptıkları Ak Parti Denizli İl Genel Meclis üyeleriyle kahvaltıda buluştu.

A+A-

Büyükşehir Kanunuyla beraber 30 Mart 2014’de yerel seçimler ile kapanmış olan Denizli İl Özel İdaresi’nin beyni olan İl Genel Meclisi’nin de görevi son buldu. Başkan Hüseyin Gürlesin, 2011-2014 seneleri arasında Denizli İl Genel Meclisi Başkanlığı görevini sürdüren ve il genel meclis üyeleri ile beraber, Denizli merkez, ilçeler ve 360 köye hizmet götürmüş olan, eğitimden, sağlığa, alt-üst yapıdan çevreye, tarımsal yatırımlardan bölgesel yatırımlara, sosyal-kültürel çalışmalardan insan odaklı çalışmalara kadar halen konuşulmuş olan çalışmalara imza attılar.

Başkan Gürlesin, o zamanda, değişik siyasi partilerden olmalarına rağmen birlik ve beraberlik içerisinde hizmet odaklı çalışmaları ile döneme damga vurup, örnek teşkil ettiklerini ifade ederek, normalinde her 6 ayda bir diğer tüm partili il genel meclisi üyesi arkadaşların da katılımıyla bir araya geldiklerini, bu hafta sonunda Ak Parti Denizli İl Genel Meclisi arkadaşları ile kahvaltıda buluştuklarını ifade etti.

GÜRLESİN, “BUGÜNKÜ BAŞARIMIZIN SIRRI O YILLARDA EDİNDİĞİMİZ TECRÜBEDİR”

Pamukkale Belediyesi’nin ana hizmet binasındaki Pamuk Kafe’de yapılan buluşma konuşma yapan Başkan Gürlesin, Ak Parti Denizli İl Genel Meclisi üyesi arkadaşlar ile belediyenin sosyal tesisi Pamuk Kafe’de kahvaltıda buluştuklarını, geçmiş dönem il genel meclisi üyesi arkadaşlar ile geleneksel olarak, 6 ayda bir buluştuklarını,  bugün de Ak Partili il genel meclisi üyeler ile bir araya geldiklerini, siyasetin en anlamlı yerinin, en önemli kısmının görev bittikten sonra da bir araya gelebiliyor olmak olduğunu,  kendisinin devlet, millet için emek vermiş insanlara değer verdiğimizi göstermek istediğini, dile getirdi.

AK PARTİLİ İL GENEL MECLİSİ ÜYELERİ SEYİR TEPESİNE HAYRAN KALDI

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Ak Parti Denizli İl Genel Meclisi üyeleri ile beraber olduğu kahvaltıda, Türkiye’nin ilk tematik Kent Ormanı olan Seyir Tepesi projesi ile alakalı bilgi verdi. İl Genel Meclisi üyeleri Seyir Tepesi projesi hakkında “Hayalin ötesinde proje” deyip hayranlıklarını ifade ettiler. Ayrıca katılımcılar bir araya gelmelerine öncülük etmiş olan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkür edip, yapımına başlanan tematik orman parkı projesinin, kendi içerisinde pek çok farklı proje barındırdığını, Türkiye’de belki de pek çok belediye başkanının, kendilerinin hayal ve cesaret edemeyeceği güzel projeler olduğu ve kısa sürede bitmesini umduklarını belirttiler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.