Hayata Dokunuş, Kar Kış Yollarda

Hayata Dokunuş, Kar Kış Yollarda

Hayata Dokunuş, Kar Kış Yollarda

A+A-

Bir gelenek haline gelen "KIŞLAR SOĞUK GEÇMESİN" projesi ile 3 ayda toplamda 15 okulu ziyarette bulunacak olan “Hayata Dokunuş Derneği” , bugün 5. okulları olan Malatya Şehit Okan Doğan İlkokulu’na kucak dolusu sevgiler ile gittiler.


Toplamda “60” çocuğa “60” farklı paket hediye eden Hayata Dokunuş Gençleri, minik kardeşlerini yine mutlu etmeyi ve onların yüzlerindeki kocaman gülümsemeye sebep olmayı başardılar.

Sadece hediye etmekle kalmayıp hepsini tek tek giydirerek sevinçlerine ortak oldular.


Çocukların yanı sıra okul müdürü ve öğretmenler de Ali Morel ve ekibini neşe ile karşıladı.

Okul Müdürü Cemal Ekim, Hayata Dokunuş Derneğinin uzatmış olduğu yardım elinin nişanesi olarak Genel Başkan Ali Morel ve ekibine plaket takdim etti.


Cemal Ekim sözlerine şöyle devam etti; “böyle bir zamanda gençlik heveslerine kapılmayıp da geleceğe, vatana ve millete faydalı olmak için çabalayan gençlik görmek onur ve mutluluk verici. Kötülüğe kötülük ile karşılık vermek çok kolaydır. İyiliğe iyilik ile karşılık vermek de kolaydır. Asıl zor olan kötülüğe iyilik ile karşılık vermektir. İşte orada maharet ve merhamet vardır. Her yola iyi niyetlerle çıkılır fakat pek azı başlandığı kadar iyi devam eder. Herkesin hayat telaşesine düşüp kapı komşusunu bile unuttuğu şu devirde hiç tanımadığı insanlara umut ve ışık olmak, herkesin omuzlarında taşıyacağı onurlu bir iş değildir. Siz merhametli gençlere bu mukaddes yolda başarılar diler, vermiş olduğunuz desteklerden ötürü teşekkür eder ve şükranlarımı sunarım." dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.