Hayatlarını Hiçe Saydılar

Hayatlarını Hiçe Saydılar

Denizli ilinde patenli 5 gencin, seyir halinde yoluna devam eden belediye otobüsünün arkasına asılıp tehlike bir yolculuk yaptıkları görüldü.

A+A-

Son yıllarda patene olan eğilim artıyor. Merkezi yerlerde bile sağımızdan solumuzdan vızır vızır geçen patenli çocuklar kimi zaman hayatlarını tehlikeye attıklarının farkında bile olmuyorlar.

Çamlık Caddesinden Servergazi Mahallesi'ne doğru giden Askeri Saha Geçiş Yolu'nda, bir şehir içi yolcu otobüsün arkasına tutunup paten ile yolculuk yapan 5 çocuğu görenler şoke oldular.

Diğer Sürücüler de Şaşırdılar

Bir otomobil sürücüsü tarafından, çocukların tehlikeli yolculuğu cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi. Otobüsün arkasına tutunup yolculuk yaparak, trafiğe ve tehlikeye bile aldırış etmeksizin, canlarını hiçe sayan çocuklar ortalama 3 km bu şekilde yola devam ettiler. Otobüs şoförüne görünmemek amacı ile arka tarafta saklanmış olan çocukları diğer araç sürücüleri de şaşkın bir şekilde izledi.

Otobüsün aniden durma ile arkadan gelen araçlara çarpılma tehlikesi ile karşı karşıya olan çocuklar hayatlarını hiçe sayarak 3 km bu şekilde yol aldılar.

 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.