Hayırsever İşadamından Eğitime Bir Destek Daha

Hayırsever İşadamından Eğitime Bir Destek Daha

DENİZLİ'de Servergazi Mahallesi'ne yaptırılacak Hayırseverler Ortaokulu'na bir destek de işadamı Osman Aydınlı'dan geldi.

A+A-

Daha önce adını taşıyan Anadolu Mesleki ve Teknik Meslek Lisesi yaptıran, 4.5 milyon lira bağışla, daha önce yapılmış bir okula adının verilmesini sağlayan Aydınlı, Hayırseverler Ortaokulu için de 100 bin lira bağışladı. Aydınlı'nın adı okulda bir sınıfa verilecek.

 

Servergazi Mahallesi'nde imece usulü yaptırılacak ve 3 milyon liraya malolacak 24 derslikli Hayırseverler Ortaokulu için hayırseverlerin bağışları sürüyor. Tekstilci işadamı Osman Aydınlı da okulun yapımına 100 bin lira bağış yaptı. Bağış protokolünü Vali Şükrü Kocatepe ve hayırsever işadamı Osman Aydınlı imzaladı. Daha önce de adını taşıyan Anadolu Mesleki ve Teknik Meslek Lisesi yaptıran, 4.5 milyon lira bağışla bir ilkokula adını verdiren Osman Aydınlı, hayırseverlerin yardımı ile yapılacak okula destek olmasının mutluluğunu yaşadığını söyledi.

 

Denizli Valisi Şükrü Kocatepe ise, "Hayırseverlerimiz okulumuzun yapımı için desteklerini esirgemiyorlar. Denizli insanı müteşebbisliğini ve yardımseverliğini okulumuzun yapımında da gösteriyor. Hayırsever işadamımız Osman Aydınlı ve tüm hayırseverlerimize verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.