Hedeflediğimiz Amaca Ulaştık

Hedeflediğimiz Amaca Ulaştık

Denizli Ticaret Borsası yeni Stratejik Planını oluşturmak üzere dış paydaşları ile “Denizli Ticaret Borsası Stratejik Plan Çalıştayında” bir araya geldi.

A+A-

DTB yönetimi ve meclisinin de katılım sağladığı çalıştayda paydaşlar, Denizli’nin daha çok kalkınması için görüş ve önerilerini, DTB’den beklentilerini dile getirdi.

Denizli Ticaret Borsası 2020 – 2023 yıllarını kapsayan Stratejik Planını oluşturmak üzere dış paydaşları olan üyeleri ve kentteki resmi ve sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelerek onların görüş ve önerini dinledi. Stratejik Plan Danışmanı Mehmet Besleme’nin moderatörlüğünde gerçekleşen çalıştayda açılış konuşmasını gerçekleştiren DTB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili katılımdan memnun olduğunu ifade ederek Borsanın kuruluş amacından, hizmetlerinden söz etti. Başkan Tefenlili konuşmasında “Denizli Ticaret Borsası kurulduğu 1923 yılından itibaren Denizli’ye hizmet veren, şehrin kalkınmasına katkı sağlayan, üyelerinin sorunlarını dinleyen ve o sorunları çözmek için gayret gösteren bir kurum olmuştur. Şehrimize ve üyelerimize verdiğimiz hizmetin kalitesini sürekli arttırmayı hedefledik. 2016 yılında başlayan bu yıl bitecek olan stratejik planımızda hedeflediğimiz bir amaca ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Başkan Tefenlili: “Önemli Projelere İmza Attık”

Konuşmasının devamında “2016 yılından bu yıla kadar olan stratejik planımızda ilimiz için çok önemli projelere imza attık. Yürüttüğümüz lobicilik faaliyetlerinin yanında yeni projeleri hayata geçirdik. Bu süreçte hayvan pazarımızda iyileştirmelerimiz oldu, hem satıcıların hem de alıcıların daha rahat alış veriş yapabilmeleri için bir çok düzenleme gerçekleştirdik ve olumlu geri dönüşler aldık. Üyelerimizi ve şehrimizi yakından ilgilendiren nohut, ayçiçeği ve ceviz projeleri ile ülke çapında ses getiren önemli çalışmalar gerçekleştirdik.

Şimdi önümüzdeki 4 yılda neler yapacağımızı belirlemek için sizlerin görüş ve önerilerinize ihtiyacımız var. Sizlerden gelen her fikir bizim için değerli ve hepsine açığız. İstiyoruz ki 2020 – 2023 yıllarını kapsayan stratejik planımızı hazırlarken sizlerin de görüşleri olsun. Borsamızın ve şehrimizin geleceğine birlikte karar verelim, 4 sene sonra nerede olacağız birlikte şekillendirelim. Ekonomide, tarımda, hayvancılıkta neler yapabiliriz, Borsamızdan beklentileriniz neler bunları açık açık konuşalım istiyorum. Bu çalıştaya katılarak bizlere ışık tuttuğunuz için hepinize teşekkür eder, birlikte daha güzel çalışmalara imza atmayı temenni ederim” ifadelerine yer verdi.

Çalıştayın devamında konuşan Danışman Mehmet Besleme “Borsamızın önceki stratejik planını inceledim ve bir çok hedefin gerçekleştiğini gördüm. Burada Borsamız Meclisini, Yönetimini ve Personelini özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Şimdi sizlerle birlikte Borsamızın yeni stratejik planına şekil vereceğiz. Lütfen düşüncelerinizi, Borsamızın güçlü ve zayıf yönlerini, fırsatlarını, tehditlerini açık açık belirtin. Düşünceleriniz bize yol gösterecektir. İlginizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Çalıştay paydaşların grup çalışmasından sonra sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.