'Her Şey Bitti' Dedi Ve...

'Her Şey Bitti' Dedi Ve...

Denizli’den bir intihar haberi daha… Bu sefer haber Pamukkale ilçesinden geldi.

A+A-

Alınan bilgilere göre Pamukkale'ye bağlı Fatih Mahallesinde Ümmü B. evlerinin balkonunda kendini iple asıp canına kıydı.

Denizlihaber’den edinilen bilgilere göre korkunç intihar olay, Pamukale'nin Fatih Mahallesi 1992 sokakta meydana geldi. Dün öğleden sonra 16.00 sıralarında işten eve gelen 19 yaşındaki Ümmü B. bir süre sonra
çığlıklar atmaya başladı. Mahalle sakinlerinin "Bitti, her şey bitti" dediğini duyduğu genç kız, arka balkona giderek kendini iple astı.

Komşusu Fark Etti

Üst kat komşusu, balkona çamaşır asmak için çıktığında alt kattaki Ümmü B.nin ipte asılı olduğunu fark etti. Çevre sakinlerinin yardımıyla eve giren komşuları genç kızı ipten aldı ama her şey için geç kalınmıştı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ümmü B.nin öldüğünü belirleyen sağlık ekipleri, otopsi için hastaneye kaldırdı.

Defnedildi

Otopsi işlemlerinin ardından memleketi Afyonkarahisar'a gönderilen Ümmü B. Hocalar Mahalle Camii'nde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Yukarıçapak Mezarlığı'nda toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.