Her Türlü İşbirliğine Açığız

Her Türlü İşbirliğine Açığız

Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) Genel Sekreteri Okan Özoğlu, Denizli Ticaret Odası'nı ziyarette bulundu.

A+A-

DTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hasan Aracı ile Melek Sözkesen, kurumları ve iki ülkeyle iş adamları arasındaki olası iş birlikleri ile alakalı bilgi vermek üzere Denizli Ticaret Odası'nı ziyarette bulunan Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası (TD-IHK) Genel Sekreteri Okan Özoğlu'nu konuk etti. DTO Yönetim Kurulu ve mensuplarından meydana gelen bir heyet, bilgi alışverişinde olduğu konuklarına, merak ettiklerini sorma olanağı da yakaladı.

ÖZOĞLU: "DTO DA TATSO ÜYESİ"

TATSO Genel Sekreteri Okan Özoğlu, geçtiğimiz ay Berlin'de Türkiye'den Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB'a bağlı odaların başkanlarının da olduğu 100 kişilik bir heyetin katılımı ile 13. olağan genel kurulunu yapılan odalarının, 2 ülkedeki Türk iş adamları arasında köprü vazifesi gördüğüne dikkatleri çekti ve Böyle bir olanağı her 2 tarafta en iyi biçimde değerlendirmeli ve daha da kuvvetlendirmeli ifadesini kullandı.

ARACI: "HER TÜRLÜ İŞ BİRLİĞİNE AÇIĞIZ"

DTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Aracı ise, Özoğlu'yu Denizli’de ve kurumlarında konuk etmekten büyük keyif duyduklarını belirtti. Denizli ihracatında mühim bir yer tutan Almanya ile ilişkileri daha da iyileştirmek için gayret gösterdiklerini, çok daha iyisinin yapılabilmesi için de her türlü iş birliğine açık olduklarını ifade etti.

MERAK ETTİKLERİNİ SORDULAR 

Toplantı bitiminde DTO Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleriyle ilgililerden meydana gelen katılımcılar, Özoğlu'na TATSO ve Almanya'ya yönelik girişimleri ile alakalı merak ettiklerini sorma olanağı da buldular.

 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.