HERKESİN MİLLİ EĞİTİMİ OLUN!

HERKESİN MİLLİ EĞİTİMİ OLUN!

Seçmeli dersler konusunda her yıl yaşadığımız yönlendirmeyle yine karşı karşıyayız.

A+A-

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü seçmeli dersleri yalnızca “din alanı dersler” den oluşuyormuş gibi diğer seçmeli derslerden hiç bahsetmeden tek taraflı aktarıp adaletsiz uygulamalarına devam ediyor.

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Sosyal medya hesaplarında paylaştıkları görseller ve paylaşımlarla seçmeli dersleri yanlı olarak dayatmaktadır.

Yine whatsap gruplarından gönderdikleri “imzasız!” yazılarla seçmeli derslerin dini içerikli dersler gurubundan seçilmesini istemişlerdir. Oysa yönlendirmesi yapılan dini içerikli seçmeli dersler dışında üç farklı ders grubu daha olup toplamda 44 farklı seçmeli ders bulunmaktadır.

Veli ve Öğrencilerin Kararına Saygınız Yok Mu?

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı diğer genel müdürlükler seçmeli dersler konusunda çalışma yapmazken neden yalnızca Din Öğretimi Genel Müdürlüğü afiş yayınlıyor, müdürlere emrivaki yazı gönderiliyor. Rahat bırakın da veli ve öğrenci ne seçeceğine kendisi karar versin. İnsanların aklına fikrine güveniniz mi yok? Seçmeli dersler yalnızca afişte belirtilen derslerden oluşmuyor? Hayatın da yalnızca sizin fikirlerinizden oluşmadığı gibi!

Namık Kemal AYDOĞAN

Şube Başkanı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.