Hırsızları O Delil Ele Verdi

Hırsızları O Delil Ele Verdi

Denizli’ye bağlı Pamukkale ilçesinde çalışmış oldukları fabrikadan kablo çalan ve olaya 'soygun' görüntüsü veren 2 bekçi tutuklandı.

A+A-

Vaka, 20 Eylül'de, Pınarkent Mahallesi'ndeki faaliyette olmayan bir tekstil fabrikasında gerçekleşti. Fabrikada gündüz bekçisi olan 43 yaşındaki Nazmi Taşkın, jandarmayı arayarak, sabah işe geldiğinde, görevi devralacağı gece bekçisi 50 yaşındaki Şakir Abay'ı kulübede elleri ve ayakları iple bağlanmış, ağzı da bantla kapatılmış şekilde bulduğunu söyleyerek yardım talep etti. Gelen jandarma ekipleri, Şakir Abay'ın ifadesini aldı. Abay, gece 2 kişinin fabrikaya geldiklerini, kendisinin ellerini ve ayaklarını bağlamalarının ardından bant ile ağzını kapattıklarını ve fabrikadan hırsızlık yaptıklarını ifade etti. Nazmi Taşkın ise ifadesinde, görevi devralmak için geldiğinde Abay'ı bağlı bulunca jandarmayı aradığını belirtti.

Parmak İzleri Ele Verdi

Jandarma ekipleri, fabrikadan 40 bin TL değerinde içi bakır olan elektrik kablolarının çalındığını tespit etti. Ekipler, olay yerinde yapmış oldukları incelemede, bekçilerin çelişkili ifadeleri üstünde soruşturmaya devam etti. Kabloların kesilerek çalındığı yerlerde, bekçilerin parmak izleri bulundu. Tekrar sorguya alınan bekçiler, bu defa suçlarını itiraf ettiler. 

İki bekçinin fabrikadan kabloları keserek satmak üzere götürdükleri, daha sonra gasp ve hırsızlık süsü vermek için gündüz bekçisi Taşkın'ın, Şakir Abay'ın ellerini ve ayaklarını iple bağlayarak, ağzını da bant ile kapattıktan sonra, kendisini sabah gelmiş gibi göstererek, jandarmayı aradığı meydana çıktı. Sorgularından sonra adliyeye sevk edilen Taşkın ve Abay, tutuklandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.