Honaz Belediyesi Önelemleri Artırdı

Honaz Belediyesi Önelemleri Artırdı

Honaz Belediyesi, tüm dünyada yayılan Corona virüsüne karşı başta kamu kuruluşları olmak üzere, toplu ulaşım araçları ve durakları ilaçlayarak önlemlerini artırdı.

A+A-

Çin’den başlayan ve tüm dünyaya yayılan Corona virüsüne karşı önlemler alınmaya devam ediyor.

Honaz Belediyesi, virüsün yayılmaya başladığı ilk andan itibaren çalışma başlatarak ilk olarak okullara temizlik malzemesi ve sıvı sabun gönderdi. Daha sonra gerekli ekipmanları hazır hale getiren Honaz Belediyesi ekipleri, belediye otobüslerini, yolcu duraklarını, camileri, kamu dairelerini, bankaları ve vatandaşların toplu şekilde bulunduğu birçok yerde ilaçlama ve temizlik çalışmasında bulundu.

Başkan ''Tüm Önlemleri Aldık''

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, halkın sağlığının her şeyden önemli olduğu vurgulayarak, ‘’ Corona virüsü konusunda tüm önlemlerimizi aldık. Toplu halde bulunulan okullarda, camilerde, bankalarda, kamu kuruluşlarında ekiplerimiz ilaçlama yaparak, virüsün etkisini en aza indirmeye çalışıyoruz.

Ayrıca belediye otobüslerimizde hem ilaçlama hem de temizlik yaptık. Bu süreçte çok dikkatli olunması gerekiyor. Biz de etkinliklerimize ara verip, ziyaretlerde de kısıtlamaya giderek bu süreci atlatacağız. Vatandaşlarımızdan da yapılan uyarıları dikkatle takip etmesini rica ediyoruz’’dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.