Honaz Belediyesi Uyarıları Kaldırdı

Honaz Belediyesi Uyarıları Kaldırdı

Honaz'da Mart ayı içinde, korona virüs önlemleri çerçevesinde kapatılmış olan alanlardan piknik ve mesirelik alanları 1 Haziran’da  hizmete girdi.

A+A-

Honaz Belediyesi, ilçe çapındaki piknik alanlarında bulunan bariyerleri ve uyarı levhalarını kaldırdı.

Daha evvel genelgeyle kısıtlanmış olan park/bahçe, eğlendinlen alanları, piknik alanları, mesire ve ören yerleri ile spor, yürüyüş, gezi gibi aktiviteler, belirlenen kurallar ve mesafe şartlarına uyularak 1 Haziran 2020 pazartesi gününden itibaren tekrar hayata geçti. Bu kapsamda Honaz’da bulunan Kaklık Mağarası, Pınarbaşı Göz Mesireliği ve Saklıgöl Piknik alanları vatandaşların kullanımına açıldı.

Çalışmalar Yoğunlaştırıldı

İlçede ki mesire alanlarının açılması talimatını veren Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, vatandaşların daha nezih bir ortamda zamanlarını geçirebilmeleri için çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını belirtti. Başkan Kepenek; “ Normalleşme sürecinin ikinci adımı ile piknik ve mesirelik alanları hizmete açıldı. Bizlerde Honaz Belediyesi olarak hemşehrilerimize daha iyi hizmet verebilmek için ekiplerimizin çalışmalarını arttırdık. Vatandaşlarımızı uzun bir süredir evlerindeler. İlçemizin güzelliklerini göremediler, özlediler. Vatandaşlarımızdan ricamız, maske takarak ve sosyal mesafe kurallarına uyarak Kaklık Mağaramızı, Pınarbaşı Göz Mesireliğimizi ve Saklıgöl Piknik ve Gezi Alanımızı ziyaret etmeleri olacaktır. Çevremizi ve sağlığımızı koruyarak, temiz havanın tadını çıkaracağız. Bu anlamda bizler de Belediye olarak üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getireceğiz.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.