Honaz'da Kariyer Günleri Başladı

Honaz'da Kariyer Günleri Başladı

DENİZLİ'de Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Honaz Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen kariyer günleri başladı.

A+A-

Honaz Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleşen etkinliğe; PAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Selahittin Özçelik, AK Partili Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Honaz MYO Müdürü Prof. Dr. Oğuz Karadeniz, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Honaz MYO Müdürü Prof. Dr. Oğuz Karadeniz, "Geleneksel hale getirdiğimiz kariyer günlerinde öğrencilerimizin daha nitelikli olmaları ve işgücü piyasasına hazırlanmaları için çabalıyoruz. Türkiye'de mezunlarını izleyen tek meslek yüksekokuluyuz ve mezunlarımızla yaptığımız anket sonuçlarına göre bu tür etkinliklerin yüzde elli oranında faydalı olduğunu görüyoruz" dedi.

 

 

PAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Selahittin Özçelik, kariyerle ilgili kendi hayatından kesitler anlatarak meslek yüksekokullarının önemine değindi. Özçelik, "Meslek yüksekokulu mezunlarının kendilerinden bekleneni iyi bilmesi gerekiyor. Meslek yüksekokulları Türkiye'nin olmazsa olmazıdır. Ülkemizin dört yıllık fakülte mezunlarından daha çok meslek yüksekokulları mezunlarına ihtiyacı var. Umarım o günleri en kısa sürede görürüz. Kariyer günlerinin de tüm öğrencilerimize gelecekleri açısından yarar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

 

 

Açılış konuşmalarının ardından Eğitimci ve Psikolojik Danışman Hüseyin Öztürk, 'Başarı ve Motivasyon' konulu seminer verdi. Seminer sonunda Rektör Vekili Prof. Dr. Özçelik, Öztürk'e teşekkür ederek plaket verdi. Üç gün sürecek kariyer günlerinde Denizli'den işadamları, kamu kurumu yöneticileri ile insan kaynakları yöneticilerinin katılacağı ve günde dört oturum olmak üzere toplam 12 oturum yapılacak.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.