"Honazımızda 2022'de de Hizmet Devam Edecek”

"Honazımızda 2022'de de Hizmet Devam Edecek”

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, tüm vatandaşların yeni yılını kutlayan bir mesaj yayımladı.

A+A-

2021 yılını acısıyla, mutluluklarıyla, hüznüyle ve tüm hatıraları ile geride bıraktıklarını söyleyen Yüksel Kepenek, yeni yılın yüzlerdeki gülümsemeyi arttıran, tüm coğrafyalarda barışın egemen olduğu, sevgiyle umutla, sağlıkla ve mutlulukla anılan bir yıl olmasını diledi.

HONAZ’DA BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Yüksel Kepenek; “Honazımızda büyük bir aileyiz. Geride bıraktığımız 2021 yılında da Honazımızda ailemizin her bir ferdi için hizmetlerimize, projelerimize devam ettik. Önem ve aciliyet sırasına göre 22 mahallemizde siyasi ayrım gözetmeden hizmetlerimizi hayata geçirdik, projelerimizi başlattık. Yatırımlarımızla ilçemize değer katmaya, toprağını işleyen üreticimize destek olmayı sürdürdük. Tüm vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlerin bizlere olan güveni ve desteği ile yaşamaktan ve hizmet etmekten gurur duyduğumuz Honazımızda 2022 yılında da hizmetlerimiz devam edecek.” dedi.

2022 UMUDUN YILI OLSUN

Başkan Kepenek sözlerinin devamında; “Sevinci ve hüzünleri ile 2021 yılını geride bırakırken 2022 yılının mutluluğun ve umudun yılı olmasını diliyorum. Bizler yepyeni umutlarla başlayacağımız bu güzel yıla ve siz değerli halkımıza layık olmak için var gücümüzle çalışmaya her zaman olduğu gibi devam edeceğiz. Geleceğimizin ümit ettiğimiz gibi olması için, hepimizin üzerine önemli sorumluluklar düşüyor. En önemli sorumluluğumuz da birbirimize karşı yardımsever, anlayışlı ve hoşgörülü olmak. Barışın tüm dünyada hüküm sürdüğü, tüm insanların özellikle kadınların, çocukların ve engelli bireylerimizin el üstünde tutulduğu, şiddet kelimesinin cümle içinde bile kullanılmadığı, doğanın yeşilini korumak zorunda kalmadığı, can dostlarımızın daha fazla sahiplenildiği, en önemlisi de hep birlikte büyük bir aile olarak kardeşçe yaşayabildiğimiz, mutlu, umutlu bir 2022 yılı diliyor tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.