Horoz’da yönetim değişiyor

Horoz’da yönetim değişiyor

Denizlispor’da isitfa eden yönetim kurulu üyelerinin yerine yenileri alındı. Bu arada Teknik Direktör arayışları çerçevesinde eski Galatasaraylı 3 isim üzerinde duruluyor.

A+A-

Denizlispor’da görevden ayrılan Süleyman Gedik, Beytullah Karafil ve Melih Yanık’ın yerine yedek yönetim kurulu listesinden Süleyman Demirel, Erkan Akkaş ve Özer Coşkun alındı. Sahaya giriş kartı iptal ettirilen yönetici Ertuğrul Devecioğlu’nun ise istifası isteniyor. Ayrıca Devecioğlu’nun Denizlispor’un resmi sitesinde bulunan yönetim kurulu listesinde ismi ve görevi bulunmuyor. AR-GE, Reklam ve Basın Sözcülüğü görevine Mehmet Uz getirildi.

 

DAVALA VE TÜTÜNEKER GÜNDEMDE

 

Denizlispor’da isim havuzu oluşturulduktan sonra teknik direktör bulmak için adımlar atılmaya başlandı. Bu konu için İstanbul’da bulunan Denizlispor Başkanı Mustafa Şavluk ve Asbaşkan Taner Atilla’nın Ümit Davala, Uğur Tütüneker ve Arif Erdem üçlüsünden birini takımın başına geçirmek için görüşme yaptı öğrenildi. Yeşil siyahlı ekibi idareten alt yapı koordinatörü Ali Yalçın çalıştırıyor.

HACI SELAMOĞLU

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.