Horozkent’in Kadınları Vali Atik’den Söz Aldı

Horozkent’in Kadınları Vali Atik’den Söz Aldı

Horozkent Spor Kulübü, Denizli Valisi Ali Fuat Atik’i ziyarette bulunarak hayırlı olsun dileklerini iletti.

A+A-

Denizli’nin tek kadın futbol takımı olan Horozkent Spor Kulübü, Denizli Valisi Ali Fuat Atik’i ziyarette bulundu.

Vali Atik’i makamında ziyaret eden yeşil siyahlı kafilede Kulüp Başkanı Kamil Karabuğa, Başkan Yardımcısı Abdülbaki Aras, Teknik Direktör Özkan Ceylan ile futbolcular Havane Dilbe, Sude Karabuğa, Yağmur Gözder ve Rabiya İsgi yer aldı. Horozkent’in futbolcuları Atik’e çiçek takdim ederken, kulüp Atik’e isminin yazılı olduğu 20 numaralı formayı hediye etti.

ATİK MAÇA GELME SÖZÜ VERDİ

Vali Ali Fuat Atik, ziyarete gelen ekipte yer alan futbolcularla yakından ilgilendi. Onların sorunlarını dinleyen Atik, maçlara gelme sözü verdi. Atik, özellikle Denizli’deki maça eşi ile birlikte geleceğini eşinin de kızların ablası olacağını söyledi. Kızların sorunlarını da dinleyen Atik, sorunların çözülmesi için elinden geleni yapacaklarını ifade etti.

YÖNETİMDEN TEŞEKKÜR

Horozkent Spor Kulübü Başkanı Kamil Karabuğa ise iyi dilekleri ve sorunların çözülmesi talimatları nedeniyle Vali Ali Fuat Atik’e teşekkür etti. Karabuğa, “Sayın Valimiz kulübümüz ve kızlarımızla yakından ilgilendi. Tesis ve deplasmana gitme konusunda sorunlarımız ilettik. Kendileri her iki sorunumuzla yakından ilgilendi. Maça gelme konusunda da bize söz verdi. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.