Hüseyin Aslan Egem Platformu Dernek Başkanları İle Buluştu

Hüseyin Aslan Egem Platformu Dernek Başkanları İle Buluştu

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Ege-Koop’un Ankara’da yapacağı SMYRNA Evleri projesini anlatmak için EGEM Platformu dernek başkanları ile bir araya geldi.

A+A-

2 Mart Ankara CK Hotel’de düzenlenen toplantıya Uşaklılar Derneği Başkanı ve EGEM Platformu Dönem Başkanı Nuray Salıcı ile Suna Tahtakılıç, Afyonlular Derneği adına Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Ali Özerkan, Denizliler Derneği Başkanı Adnan Özkul ile Salih Aras ve Ahmet Şimşek, İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yasin Aksu ile Merve Karadayı,Kütahyalılar Derneği Başkanı Nuri Uygun ile Faruk Aksulu, Manisalılar Derneği Başkanı Recep Gezinti, Muğlalılar Vakfının Başkanı İsmail Baykal ile Selçuk Çatalçam katıldılar.

 

Toplantıda SMYRNA Evleri projesi hakkında detaylı bilgi sunan Hüseyin Aslan, Ankara’da İzmir ve Ege havası estirmek istediklerini, proje ile Ankara’da fark yaratmayı amaçladıklarını söyledi. 640 konut olarak planlanan projenin içerisinde ‘’İzmir’deki Kordonu’’ anımsatacak gölet, yeşil alanlar, fitness salonu ve spor alanları ile havuz ve çocuk oyun alanı ve ticari alanın yer almasını düşündüklerini söyledi.

 

Dernek başkanlarının da tek tek söz aldığı toplantıda, ortak kanı Ege-Koop’un Ankara’ya gelmesinden ve Hüseyin Aslan’ın proje ile ilgili EGEM Platformu ile görüşmeyi tercih etmesinden duyulan memnuniyetti. Derneklerin ve Platformun bu süreçte her anlamda Ege-Koop’un ve projenin yanında durarak destek olacağını bildirdiği toplantıda, projenin Ankara’ya yeni bir soluk getireceği konusunda da mutabık kalındı.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.