İftar Sofrasında Binler Buluştu

İftar Sofrasında Binler Buluştu

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin her gün farklı bir mahallede düzenlediği iftar sofrası bu kez Fatih Mahallesi'nde kuruldu.

A+A-

Fatih Kapalı Pazaryeri'nde kurulan gönül sofrasına, Denizli Valisi Şükrü  Kocatepe ve eşi Sultan Kocatepe, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ve eşi Prof. Dr. Gülseren Bağcı, Vali Yardımcısı Ali Gergibozan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin,  Denizli İl Müftüsü Mehmet Aşık ve davetliler ile mahalle sakinleri katıldı. İftar öncesi alana gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan vatandaşların ramazanlarını tebrik ederek bir süre sohbet etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftarda ezanın okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı. İftarın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Zolan, ramazan ayının bereketini ve manevi atmosferini en iyi şekilde yaşamaya devam ettiklerini belirterek, "Bugün de Fatih Mahallesi'nde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Bu manevi atmosferi hep birlikte yaşadık" dedi.

"SÖZÜMÜZÜ YERİNE GETİRMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ"

Fatih Mahallesi'nde geçen yıl başlatılan alt yapı çalışmalarında önemli bir yol kat ettiklerini belirten Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Biz sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Şu anda her taraf toz, kışa doğru da çamur olmaya başlayacak. Burada içme suyu ve kanalizasyon hatları baştan aşağı değişiyor. Yağmur suyu hatları yapılıyor. Alt yapı bittikten sonra güzel bir üstyapıyla Fatih Mahallemiz muhteşem olacak. İnşallah o günleri hep beraber Allah'ım bizlere göstersin." Fatih, Deliktaş, Dokuzkavaklar, Aktepe, Anafartalar'da yapılan alt yapı çalışmalarının Sarayköy'ü bile etkileyebildiğini, ilçe su hatlarının bu bölgeden geçtiğini, bu nedenle bazı bölgelerde zaman zaman su kesintileri yaşanabildiğini kaydeden Başkan Zolan, "Çalışmalardan dolayı patlayan hatlarımız oluyor. Tabi ki biz anında devreye almaya çalışıyoruz. Ama hasarın ağır olduğu noktalarda bazen gecikmeler yaşanabiliyor. Onun için vatandaşlarımız haklarını helal etsinler. Ama yatırım için hizmet için gece gündüz çalışıyoruz. Sözümüzü yerine getirmenin uğraşı içindeyiz" dedi.

HALI SAHA VE SPOR ALANI MÜJDESİ

Fatih Mahallesi'nde özellikle gençler ve çocuklar için spor tesisi yapacak bir alan aradıklarını kaydeden Zolan, Fatih'in tek büyük ve boş alanının kapalı pazaryeri olduğunu ifade ederek, "Burayı kamulaştırdık ve bu pazaryerini inşa edebildik. İnşallah böyle geniş bir yer bulduğumuzda hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan spor alanları konusunda gençlerimiz için çocuklarımız için en iyisini, en güzelini yapma noktasında gayretimiz olacak. Araştırmalarımız sürüyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.