İki Gün Sıcaklara Dikkat

İki Gün Sıcaklara Dikkat

Meteoroloji Genel Müdürlüğün'den alınmış olan son verilere göre Denizli ilinde bugün ve yarın havanın aşırı sıcak olacağı ve sıcaklıkların 40 dereceye kadar çıkabileceği ifade edildi.

A+A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılmış olan son açıklamalarda; Marmara, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz’in kıyıları, Osmaniye civarları, Orta ve Doğu Akdeniz'in Toroslar bölümüyle  bu akşam saatlerinde Ankara'nın kuzey bölümleri, Kırşehir ve Çankırı civarlarının yerel olmak üzere aralıklı bir şekilde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı diğer yerlerin ise parçalı ve az bulutlu geçeceği dile getirildi.

Hava sıcaklıklarında çok büyük bir değişiklik olması beklenmezken Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu Bölgesi'nde sıcaklıkların mevsim normallerinden 3 ila 7 derece fazla olabileceği söylendi.

Denizli’de 2 Güne Dikkat

Denizli ilinde ise bugün yani 29 Temmuz Pazar günü az bulutlu ve 35 derece bir sıcaklık olması beklenirken yarın 30 Temmuz Pazartesi günü ise aşırı sıcak bir havayla sıcaklıkların 40 dereceye kadar çıkabileceği belirtildi.

Bugün - 29 Temmuz Pazar – Hava az bulutlu - 35 derece

Yarın - 30 Temmuz Pazartesi  - Sıcaklık 40 dereceye ulaşacak.

Yetkililerden uyarı

Konu ile alakalı açıklamada bulunan uzmanlar sıcaklıkların 35 – 40 dereceler arasında olacağı bugün ve yarın için vatandaşları uyardı. Sıcağın çarpma yapabileceği ve özellikle kalp ve tansiyon hastalarının daha çok dikkat etmeleri gerektiğini belirttiler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.