İkinci Kafile De Yola Çıktı

İkinci Kafile De Yola Çıktı

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 50-75 yaş arasındaki vatandaşlar için yapılan Bursa-Çanakkale gezisinin güz döneminin 2. kafilesi de yola çıktı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesinin organize ettiği Bursa - Çanakkale gezisi güz döneminin 2. kafilesi de uğurlandı. Osmanlı İmparatorluğunun temellerinin atılmış olduğu Bursa ve kahramanlık destanının yazılmış olduğu Çanakkale’yi ziyaret edecek olan kafile Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tarafından, 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'ndan yolcu edildi. Otobüsleri birer birer gezip vatandaşlara "hayırlı yolculuklar" dileklerini ileten Başkan Osman Zolan bu vatan için canını vermiş olan şehitler için bol bol dua etmelerini talep etti.

 

Başkan Osman Zolan:  " Herkes herkese dua etsin "

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Bursa ve Çanakkale illerine gittiklerini, evvela Bursa iline gideceklerini, Osmanlı Devleti’nin evvelki başkenti Bursa ilinde başta Ulu Cami olmak üzre orada pek çok güzellikleri göreceklerini ve ziyaret edeceklerini, sonrasında dünyada eşi benzeri olmayan, destanın yazılmış olduğu yer olan Çanakkale iline  gideceklerini, oranın güzelliklerin, fedakarlıkların yapılmış olduğu, düşmana 7 düvele geçit verilmeyen yer olduğunu, dedelerin şehitlerin ‘Çanakkale Geçilmez’ diyerek düşmana izin vermediklerini fakat toprağa kendi canlarını verdiklerini, canını veren ecdadın ziyaretine gideceklerini, ülkemiz  ve Denizli için dua etmeleri gerektiğini, Allahın birlik ve beraberliklerini bozmamasını, şehitlere kendilerinden selam söyleyip, onlar için dua etmelerini dile getirdi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.