İlk Fideyi Başkan Arslan Elleriyle Dikti

İlk Fideyi Başkan Arslan Elleriyle Dikti

Başkan Arslan sezonun ilk fidesini Kınalı Türü Kokteyl Domates fidesini toprakla buluşturarak dikti ve hasadın bereketli geçmesini diledi.

A+A-

2014 Yılından göreve geldiğinden itibaren Örtü altı seracılığa büyük önem veren Belediyecilik faaliyetlerinden kalan zamanını çiftçilerle ve Tarım Arazilerini gezerek ayrıca Antalya’daki firmalarla birebir görüşen Başkan Arslan Örtü altı seracılıkta Çameli’nde Denizli geneline rol model olduğunu İlçemizin emin adımlarla tarım kenti olma yolunda ilerliyor dedi. Başkan Arslan Belediyemizin Tarım Danışmanı Elemanlarımız sürekli örtü altı seracılıkta çalışmaları devam ediyor toprak analiz çalışmaları yapılıyor.

Yine bu yıl da Çameli Belediyesi olarak Örtü Altı Sebze Yetiştiriciliğinde değişimlere ,eğitimler ve çiftçilerimize Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da üreticilerimize gerekli desteği vermeye devam ediyoruz Bu Sezon Çameli Genelinde yaklaşık 1 milyon ve üzeri domates fidesi toprakla buluşuyor

BAŞKAN ARSLAN İLK FİDEYİ DİKTİ

Tarım ve Üreticinin işini kolaylaştırmak ve daha fazla destek olmak için her türlü yardımı ve girişimi yaptıklarını belirten Başkan Arslan, Bölgemizde Tersine göçü sağlıyoruz durdurmak ve yıllar önce seracılık alanda göç edenleri geri getiriyoruz, dedi. Başkan Arslan sezonun ilk fidesini Kınalı Türü Kokteyl Domates fidesini toprakla buluşturarak hasadın bereketli geçmesini diledi.

ORGANİK VE KALİTELİ ÜRÜN ELDE EDECEĞİZ

Çameli Ziraat Odası Başkanı Hamit Tuncer ;Çameli’de Örtü altı seracılık faaliyetlerinde yaz dönemi dikimlerimiz başladı Yaklaşık 680 dekar alanda 156 Çiftçimiz ile Çameli Kınalısı diktik Amacımız daha fazla ürün almak ve kaliteli organik bir ürün elde etmek. Sezon Sonunda 20 bin ton Domates üretimi yapıp ihracat yapmaktır dedi Bize vermiş olduğu desteklerden dolayı Belediye Başkanımıza Teşekkür ederiz dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.