İlk Kez Toplandılar

İlk Kez Toplandılar

Merkezefendi Belediyesince ilçeye kazandırılmış olan Merkezefendi Belediyesi Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Proje Okulu’nda, yeni oluşan danışma kurulu ilk toplantısı yaptı.

A+A-

Merkezefendi Belediyesi’nin vizyon projeleri içinde olan ve Denizli’ye kazandırdığı en önemli eğitim projesi olan Merkezefendi Belediyesi Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Proje Okulu’nda, ilk danışma kurulu toplantısı gerçekleştirildi. 17 kişiden meydana gelen danışma kurulu, bir süre istişareler yaptı. Toplantıda okul ile alakalı yapılması gerekli olan çalışmalar ele alındı. Toplantıdan sonra kurul üyeleri okulu gezdi.

Önemli Konular Görüşüldü

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, eğitim-öğretim faaliyetine bu sene başlamış olan okulda, ilk danışma kurulu toplantısını yaptıklarını, okul için neler yapabileceklerini konuştuklarını, mühim konuların ele alındığını, danışma kurulunda alanlarında uzman birbirinden değerli üyelerin olduğunu ve hepsine katılımlarından ötürü teşekkür ettiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.