İlk Ürün İlk Heyecan

İlk Ürün İlk Heyecan

Alandız Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, ilk üretimini Başkan Zolan ile paylaştı.

A+A-

Belediyecilik hizmetlerinin yanında şehrin sosyo-ekonomik yapısını da destekleyen Denizli Büyükşehir Belediyesinin ortağı olduğu Alandız Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, ilk üretimini gerçekleştirdi. Kooperatif Başkanı Remzi Salman, ilk ürünü Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a getirip, verdikleri destekten dolayı teşekkürlerini sundu.

 

Belediyecilik hizmetlerinin yanında turizm, eğitim, spor, sağlık ve tarım alanlarında da yapmış olduğu yatırımlar ile şehrin sosyo-ekonomik yapısına büyük katkı veren Denizli Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz senenin mayıs ayında kestane şekeri üretim tesisi kuracak olan Buldan ilçesindeki Alandız Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'ne 4000 pay ile ortak oldu. Denizli Büyükşehir Belediyesinin senede ortalama 200 ton kestane üretimi yapan Alandızlılar ile yaptığı ortaklık sonucunda kurulan kestane üretim tesisi ilk ürünlerini almaya başladı. Kestaneyi işleyip katma değeri yüksek ürün elde etmeye başlayan Alandızlılar bu sevinçlerini kendilerini destekleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile paylaştılar.

 

Büyükşehir her zaman üreticinin yanında

 

Bu çerçevede Alandız Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Remzi Salman ve beraberindekilere sunulan desteklerden dolayı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ziyareti yaptılar. Kestanenin işlenmesi ile kazançlarının daha verimli olacağını ifade eden Salman, her zaman üreticinin yanında olan Denizli Büyükşehir Belediyesinin kestane üretim tesisi için de destek verip kendilerini yalnız bırakmadıklarını, her koşulda yanında olduklarını, şahsı ve Alandızlılar adına teşekkür ettiğini ifade etti.

 

"Denizli'nin güzelliklerine yeni güzellikler ekliyoruz"

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, tesisin ilk ürünlerini almaktan dolayı memnun olduğunu belirtti ve her gün Denizli’nin güzelliklerinin üzerine yeni güzellikler koymaya devam ettiklerini, kendilerinin her zaman üreticinin yanında olduğunu ve olmaya da devam edeceklerini, çünkü bu güzelliklerin Denizli’ye kazanç olarak döneceğini ifade etti.

 

İlk üretimi gerçekleşen kestane çikolatası için Alandızlıları kutlayan Başkan Osman Zolan, İnşallah ilerleyen süreçte kestane şekeri ve diğer ürünlerini de üreteceklerini ve Alandız’a, Denizli’ye hayırlı uğurlu olması dileklerini iletti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.