iPhone Xs’in Fiyatı Az Önce Açıklandı

iPhone Xs’in Fiyatı Az Önce Açıklandı

Günlerdir üzerinde konuşulan özellikleri ve fiyatı merak edilen iPhone Xs bugün tanıtıldı. Fiyatı ise dudak uçuklattı. İşte Apple’ın yeni oyuncağının Türkiye fiyatı…

A+A-

iPhone Xs’in başlangıç fiyatının 1099 dolar olduğu ve vergiler dahil bayi kârı hariç Türkiye fiyatının 10 bin 800 TL olacağı öğrenildi. Yeni İphone’un özellikleri ise şöyle:

Bugün gözler yine Apple ceosu Tim Cook’taydı. Cook, yeni telefonun adının iPhone Xs olduğunu ifade etti. Yeni cihazda Super Retina ekran kullanılacağını belirten Cook, 6.5 inçlik ekrana sahip olacak cihazın, otomatik parlaklık ayarlayan ‘true tone’ özelliğinin devam ettiğini, Face ID için daha hızlı bir algoritma yazıldığını dile getirdi.

İşlemci Güçlendirildi

Telefonun işlemcisi hakkında da bilgilendirme yapan Cook, cihazda A12 Bionic işlemcinin kullanıldığını, bunun ilk 7 milimetrelik mobil işlemci olduğunu, işlemcinin içinde 6 çekirdekli CPU’nun bulunduğunu, saniyede 5 trilyon işlem yapabildiğini ve 512 GB’lık hafızasının olacağını ifade etti.

Telefonun kamerasının 12 megapiksel true tone flash’e sahip olacağını ve 6 katmanlı lense sahip olduğunu belirten Cook, ön tarafta 7 megapiksel ve 2 kat hızlı kameranın olduğunu, bir anda çekilen fotoğraflarda 9 kare içinden cihazın en iyi görüntüyü bulacağını, b özelliğe akıllı HDR ismi verildiğini, fotoğrafın diyafram aralığıyla oynanabileceğini ve arka planın netliğiyle de oynanacağını belirtti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.