İşadamından Eğitime 4 Milyon Liralık Yatırım

İşadamından Eğitime 4 Milyon Liralık Yatırım

Denizli'de daha önce eşi Saime Aslan adına 1 milyon liraya mal olan bir anaokulu yaptıran tekstilci işadamı Güngör Aslan, bu kez de kendi adına 4 milyon liraya mal olacak Anadolu lisesi için Valilikte protokol imzaladı.

A+A-

Valilikte düzenlenen protokol törenine; Vali Şükrü Kocatepe, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, tekstilci işadamı Güngör Aslan, eşi Saime Aslan, oğlu İsmail Aslan, kızı Nilgün Ök ile torunu Saime Aslan katıldı. Denizlili hayırseverlerin eğitime sürekli destek verdiğini belirten Vali Şükrü Kocatepe, "Hayırsever Güngör Aslan, daha önce eşi adına anaokulu yaptırarak eğitime destek vermişti. Şimdi de desteğine Anadolu lisesi yaptırarak sürdürüyor. Denizlili hayırseverler, eğitime verdikleri destekle örnek oluyorlar" dedi.

İşadamı Güngör Aslan, kazandıklarını eğitim için harcadıklarını, geleceğin teminatı olan gençlerin iyi eğitim alması için çalıştıklarını söyledi. Konuşmaların ardından 4 milyon liraya mal olacak lisenin protokolü, Vali Kocatepe ile Aslan ailesi tarafından imzalandı. Üç katlı olacak Anadolu Lisesi'nin Yenişehir Mahallesi'nde 6 bin 344 metrekarelik alana yapılacağı ve bir yılda tamamlanacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.