İsmail Yarımca: Aynı Şevkle Devam

İsmail Yarımca: Aynı Şevkle Devam

Kaledavaz Kalkınma ve Dayanışma Vakfı olağan kongresini gerçekleştirdi.

A+A-

Kaledavaz Kalkınma ve Dayanışma Vakfı’nın bugün yapılan olağan kongresinde Başkan İsmail Yarımca yeniden başkan seçilerek güven tazeledi. Yarımca, hizmetlerine kaldığı yerden devam edecek.

Kale ilçesinin Denizli’deki gözü kulağı olan Kaledavaz Kalkınma ve Yardımlaşma Vakfı, bugün öğleden sonra vakıf binasında olağan kongresini yaparak, hem vakıf yönetimini seçti, hem de önümüzdeki dönem yapılacak olan çalışmaları kayıt altına alarak, çalışmalarına hız verdi.

Kongrede bir konuşma yapan Vakıf Başkanı İsmail Yarımca, "Vakfımız Kale ilçesi insanları adına önemli katkılar yapan bir kuruluş haline geldi. Artık yaptıklarımız insanlarımız tarafından büyük ilgi görmektedir. Önümüzdeki dönemde de işlerimizi aksatmadan aynı şekilde şevk ile çalışma yaparak Kalelilere hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Önümüz Mübarek Ramazan ayı. Gıda yardımlarımızı bu yıl da sürdüreceğiz. Biz her zaman Kalelilerin yanında olduk. Bundan sonra da bu birliktelik sürdürülecek" dedi.

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ:

Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Üyeler İsmail Yarımca ve ekibinin çalışmalarından memnun olduklarını ifade ederek, yeniden başkanlığa seçerken. Yönetim kurulu şu şekilde oluştu;

İsmail Yarımca: İş İnsanı (Başkan)

Hasan Özgür Kaya: Elektronik Teknikeri

İbrahim Arçay: Eğitim yöneticisi

Hasan Kesici: Avukat

Hasan Karadaban: Makine Mühendisi

Denetim Kurulu Üyeleri

Osman Aracı: Muhasebeci

Bekir Akdağ: Pamukkale SGK Müdür Yardımcısı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.