İstanbul Ankara 7 Ocak Pazartesi okullar tatil mi

İstanbul Ankara 7 Ocak Pazartesi okullar tatil mi

Meteoroloji'den yapılan son açıklamalara göre hafta sonu ile birlikte 7 Ocak Pazartesi ve 8 Ocak Salı günlerinde İstanbul ve Ankara'da yoğun kar yağışları ile birlikte valilikler tarafından okulların tatil ilan edilmesi bekleniyor. İstanbul ve Ankara 7-8

A+A-

Meteoroloji'den gelen son uyarıların ardından İstanbul ve Ankara'da hafta sonunda yoğun kar yağışı bekleniyor. 7 Ocak Pazartesi ve 8 Ocak Salı günlerinde İstanbul ve Ankara'da valilik tarafından okulların tatil olması gündeme geldi.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklamada; Doğu Anadolu'nun güneydoğusu hariç yurt genelinde yağış beklendiği belirtildi. ntalya'nın doğu kesimleri, Adana, Kahramanmaraş, Osmaniye, Hatay ve Adıyaman çevrelerinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak, Çanakkale, Kırklareli ve Tekirdağ çevreleri ile İstanbul'un batı kesimlerinde yoğun kar şeklinde görülecek yağışların; Ege, Akdeniz ve Orta Karadeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da yağmur ve sağanak, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı; ç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte Doğu Anadolu'nun doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi görüleceğinin tahmin edildiği ifade edildi.

 

İSTANBUL 7-8 Ocak 2019 Okullara Kar Tatili Var Mı?

 

İstanbul'da hafta sonunda 5 Ocak ve 6 Ocak tarihlerinde yoğun kar yağışı bekleniyor. Kar yağışlarının 7 Ocak Pazartesi ve 8 Ocak Salı günlerinde de devam etmesi bekleniyor. İstanbul Valiliği'nin ise okulları 7 Ocak ve 8 Ocak 2019 tarihlerinde tatil ilan etmesi beklenmekte.

 

ANKARA 7-8 Ocak 2019 Okullara Kar Tatili Var Mı?

 

Ankara'da hafta sonunda 5 Ocak ve 6 Ocak tarihlerinde yoğun kar yağışı bekleniyor. Kar yağışlarının 7 Ocak Pazartesi ve 8 Ocak Salı günlerinde de devam etmesi bekleniyor. Ankara Valiliği'nin ise okulları 7 Ocak ve 8 Ocak 2019 tarihlerinde tatil ilan etmesi beklenmekte.

7 Ocak 2019 Hava Durumu

8 Ocak 2019 Hava Durumu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.