İşte Denizli'de Ramazan pidesi fiyatı!

İşte Denizli'de Ramazan pidesi fiyatı!

Ramazan pidesi fiyatlarının açıklanmasından sonra Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban'da Denizli için fiyatların belirlendiğini söyledi.

A+A-

Ve Denizli için beklenen haber geldi. Ramazan ayının yaklaşması ile beraber Denizlili vatandaşların merak içerisinde bekledikleri pide fiyatları belli oldu.

Fırıncılar Federasyonu, 2018 pide fiyatlarını açıkladı. Ramazan ayında 275 gram pidenin satış fiyatı 2 lira olarak gerçekleştirildi. Geçen yıl kilogram fiyatı 6.66 lira olan Ramazan pidesinin fiyatının bu yıl yüzde 8'lik bir fiyat artışı ile 7.2 lira olarak belirlendiği ifade edildi.

Buna göre Ramazan pidesi Ankara ve İstanbul'da 2 liradan İzmir'de ise 2.5 liradan satılacak.

Denizli'de Ramazan Pidesi Ne Kadar?

Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban ise bu yıl Denizli'de pideye zam yapılmayacağını söyledi. Denizli'de 300 gram Ramazan pidesinin fiyatı 1.5 lira olacak. Ramazan ayı için tüm hazırlıklarının yapıldığını belirten Karadaban, "Ramazan ayı nihayet geldi çattı. Sofralarımızdan eksik olmayan Ramazan pidesinin fiyatlarını da sabitledik. Ramazan pidesine bu yıl zam yapmadık. 1.5 lira olacak. Fırınlarımız da bi bu konuda destek olacaklar." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.