İşte Yamaç Paraşütü Şampiyonları

İşte Yamaç Paraşütü Şampiyonları

Denizli ilinin Çameli ilçesinde bulunan 2 bin 140 metre yükseklikteki Yaylacık Dağı'nda, 23 ülkeden 123 pilotun katılımda bulunduğu Yamaç Paraşütü Dünya Kupası ön eleme yarışması sonlandı.

A+A-

Çameli Kaymakamlığı, Çameli Belediyesi ve Yamaç Paraşütü Dünya Federasyonu’nca organize edilmiş olan Yamaç Paraşütü Dünya Kupası ön eleme yarışması, ödül töreni ile sonlandı. Yaylacık Dağı'nda bu sene 6. Organize edilen yarışma birbirinden renkli görüntülere sahne oldu.

Uçuşlardan sonra Çameli Taş Konaklar'da yapılan ödül törenine başta Denizli Valisi Hasan Karahan olmak üzere diğer yetkililer ve bürokratlar ile pilotlar ve vatandaşlar katılımda bulundu.

Belediye Başkanı Arslan, bölgenin hava sporları yapmak için güzel bir merkez olduğunu ifade ederek, Çameli ilçesini her yönü ile sporda bir merkez yapmayı arzu ettiklerini, Yarışmalarda dereceye giren sporcuları kutladıklarını, her sene katılımın daha da arttığı yarışmalara, Çameli'ne ve Denizli'ye katılımcıları her daim beklediğini belirtti.

Şampiyonlar Belli Oldu

Şampiyonanın genel klasmanında 1. Slovak yarışmacı Emil Cerverhan, 2. Slovak yarışmacı Robert Kaucarık ve 3. İspanyol yarışmacı Felix Rorrıgez Fernandez oldu.

Kadınlar genel klasmanında ise 1. Rus yarışmacı Daria Krasnova, 2. Güney Afrikalı yarışmacı Khobi-Jane Bowden ve 3. Türk yarışmacı Merve Arslan oldu.

Sportif klasmanındaysa 1. Türk yarışmacı Yasin Özkesici olurken, 2. Rus yarışmacı Kirill Kostiuchenko ve 3. Türk yarışmacı Bahadır Aksoy üçüncü oldu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.