İYİ Gençler Arı Gibi

İYİ Gençler Arı Gibi

Cumhuriyet Halk Partisi ile İYİ Parti arasında kurulan Millet İttifakı, 31 Mart yerel seçimleri öncesi çalışmalarına devam ederken, İYİ Parti Gençlik Kolları’nın özverili tavrı gözlerden kaçmıyor.

A+A-

20 ilçenin tamamında seçimin ağır yükünü çeken İYİ gençler, okul ve iş yaşamları dışında sahalardan ayrılmıyor. 

Seçime kısa bir süre kala, siyasi partiler Denizli’de yerel iktidarı kazanmak için var gücü ile çalışmaya devam ediyor. Parti genel başkanları mitingler ile halkı ikna etmeye çalışırken, adaylar ise projeleri ve vaatleri ile halkın kendilerine oy vermesi için kapı kapı dolaşıyor.

İYİ GENÇLER HEP ALANDA

Kuruluşunun üzerinden çok kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen gençlik teşkilatının yaptığı çalışmalar ile adından sık sık söz ettiren İYİ Parti, ittifak yapılan CHP’nin aday çıkardığı ilçeleri de dahil olmak üzere Denizli’de 31 Mart yerel seçimlerinin en aktif yapısı olarak göze çarpıyor. 

Kuruluşundan bu yana saha çalışmalarının yanı sıra farkındalık yaratan etkinliklere de imza atan Tamer Akçam önderliğindeki gençlik örgütü, gece gündüz, yağmur çamur demeden çalışmalarına devam ediyor.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı ve Merkezefendi Belediye Başkan Şeniz Doğan’ı bir an olsun yalnız bırakmayan İYİ Gençler, ittifakın Denizli’de kazanması için var gücü ile mücadele ediyor. 
Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Gözen ve Pamukkale İlçe Başkanı Abdurrahman Ceylan ile kent merkezinde yapılan çalışmalara büyük katkı koyan gençler çevre ilçelerde yapılan seçim çalışmalarına da destek oluyor.

GÜNDÜZ OKULDA İŞTE AKŞAM SEÇİM ÇALIŞMASINDA 

Millet ittifakının en büyük gücü olarak göze çarpan gençler, saha çalışmalarına destek vermek için her fırsatı değerlendiriyor. Gündüz okulda ve işte olan gençler, arta kalan zamanlarında dinlenmek yerine seçim çalışmalarına destek veriyor. Yerel seçimlerin daha güzel ve özgür bir kentte yaşamak için önemli olduğunu söyleyen İYİ Gençler, Meral Akşener ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun ortak mitingi için sabaha kadar çalışarak miting alanını gelin gibi süsledi. Verdikleri mücadelenin sadece kendileri için değil, tüm akranlarının ve kendilerinden küçüklerin geleceğini daha güzel kılmak için olduğunu vurgulayan gençler, 31 Mart akşamı Denizli’de kazanının Millet İttifakı olacağından şüphelerinin olmadığını söylediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.