İYİ Parti Pamukkale Fatih Mahallesinde

İYİ Parti Pamukkale Fatih Mahallesinde

Aktif bir siyaset sürdüren İYİ Parti Pamukkale teşkilatı mahalle ziyaretlerine devam ediyor.Pazar günü ise ziyaret sırası Fatih'teydi.

A+A-

İYİ Parti Pamukkale İlçe Teşkilatı Başkan Adem Süpçin önderliğinde mahalle gezileri kapsamında Fatih Mahallesini ziyarette bulundular.

Mahalle teşkilatının ayarladığı toplantı İYİ Parti Pamukkale ilçe Başkanı av. Adem süpçin ve yönetim kurulu üyeleriyle Fatihli'leri buluşturdu.

İYİ Parti İlçe Başkanı Av. Adem Süpçin mahallelilerin sorunlarını ve sorularını dinleyerek bu sorulara İYİ Parti’nin yapacakları ve uygulayacakları program dahilinde açıklamalarda bulundu.

Adem Süpçin burada yaptığı açıklamada son zamanlarda yaşanılan bir çok şeyin hukuk ile ya da akıl ile bir izahının olmadığını, bu uygulamaların herkesin hayretle ve şaşkınlıkla ayrıca da soğukkanlılıkla takip edildiğini ama korkunun ecele faydasının olmadığını dile getirdi.

Yönetim kurulu Üyelerininde Hazır Bulunduğu toplantıda,sorulan sorulara Başkan cevap verirken,Yönetim Kurulu Üyeleride mahalle sakinleriyle tek tek ilgilenerek,hem sohbet ettiler hem de mahallelileri dinlediler.

Korku İmparatorluğu Yıkılacak

İktidarın korku imparatorluğu yaratarak baskılarla herkesi sindirmeye çalıştığını ama bu duruma 24 Haziran’da gereken cevabın verileceğini söyleyen Adem Süpçin,  İYİ Parti’nin seçime girmemesi için ellerinden geleni yaptıklarını ama başaramadıklarını, hukukun yerle bir edildiğini, İYİ Parti’nin seçime bomba gibi gireceğini ve alacağı kadrolarla tek adam rejimini yıkarak parlamenter rejimi hızla getireceklerini dile getirdi.

Mahallelilerin sordukları tüm sorulara cevap veren Başkan Süpçin,sorulara karşılık gelen partinin programını ve yapmak istediklerini dile getirirken''bu sıkıntıların bitmesini istiyorsanız yetki vermeniz gerekiyor.Biz İYİ Parti olarak sizlerden 24 Haziranda yetki istiyoruz. Verin yetkiyi unutun sıkıntıyı'' dedi.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.