İYİ Parti Pamukkale Son Sürat Seçime Koşuyor

İYİ Parti Pamukkale Son Sürat Seçime Koşuyor

İYİ Parti Pamukkale, dinamik ve genç kadroları ile 24 Haziran seçimleri için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

A+A-

İYİ Parti Pamukkale Teşkilatı 24 Haziran seçim çalışmalarını gece gündüz demeden sürdürüyor. İftar ve sahurları da fırsat bilen ve Ramazanın bereketinden yararlanmak isteyen teşkilat üyeleri Cumayı Cumartesiye bağlayan 18 Mayıs gecesi sahur programları kapsamında 8 mahalle gezerek hem halkla bir araya geldiler hem de vatandaşların 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramlarını kutladılar.

Gezilerde İYİ Parti Pamukkale İlçe Teşkilatının Başkanı Av. Adem Süpçin ve Yönetim Kurulu üyeri ile birlikte  İYİ Parti Denizli Milletvekilliği aday adayları Mehmet Ali Uzakgider, Hüseyin Köseoğlu, Yahya Gençoğlu, Gülnur Oymak , Zafer Kaplan ve Mürşide Kaya da vardı. İYİ Parti heyeti sahura kadar Pamukkale mah., Develi mah., Akköy mah., Karahayıt mah., Yeniköy mah., Kurtluca mah., Güzelpınar  ve Uzunpınar mahallelerini ziyaret ettiler.


Yapılan ziyaretlerde halk ile buluşan İYİ Partililer hem sorunları dinlediler hem de yapacakları icraatlardan bahsettiler. Mahalle gezilerinde açıklamalarda bulunan İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanı Av. Adem Süpçin, 24 Haziran’ın çok önemli bir tarih olduğunu, bu düzenin artık değişeceğini ve bu yüzden gece gündüz farklı programlarla halkla bir araya geldiklerini, liderleri Meral Akşener’in açtığı yolda daha İYİ bir Türkiye için çıktıkları bu davada çok zorluk çekmelerine rağmen tüm engelleri aştıklarını ifade etti ve yollarının müspet olmasından ötürü kimseden korkularının olmadığını, aksine korku dağlarını yıkmak için geldiklerini dile getirdi. Süpçin “ Aaday adaylarımızı sizlere tanıtmak için tek tek her yeri geziyoruz,sizler görüp tanıyıp,söylemek istediklerinizi söyleyin,almak istediğiniz sözler varsa alın,ve tüm adaylarımızdan sıradan millet vekili değil gerçekte “Milletin Vekili” olmaları için söz alın diye sizlere getirdik.” dedi.

İYİ Parti milletvekili aday adaylarının da kendilerine eşlik ettiğini vurgulayan Başkan Süpçin, kesin liste açıklansa da kalan arkadaşların davalarını sürdüreceklerini, zaten bu yola çıkarken yalnızca ülkenin menfaatlerini düşündüklerini, yapılan bu ziyaretlerde vatandaşların kendilerini kucakladıklarını ve gerilim ortamından kurtulmak istediklerini söyledi.

Daha İYİ Bir Türkiye

İYİ Parti Pamukkale teşkilatı ve Milletvekili aday adayları sahura kadar yaptıkları geziler ile vatandaşların 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramlarını da kutladılar. Başkan Adem Süpçin, Atatürk’ün gençlere armağan ettiği bu bayramda kendilerinin de parti olarak gençlere ayrı bir önem verdiklerini, kadrolarının gençlerle daha dinamik olduğunu ve geleceğin teminatı olan gençlere yola çıkarak daha İYİ bir Türkiye’yi meydana getireceklerini söyledi ve tüm Türk halkının özellikle gençlerin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramlarını kutladı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.