İyi Partili Ümit Özdağ'dan Bomba İddia

İyi Partili Ümit Özdağ'dan Bomba İddia

İyi Parti Milletvekili Prof. Ümit Özdağ sosyal medya hesabından “Suriyeli Araçlara Ücretsiz Vize Muayenesi Yapılıyor” başlıklı bir haber paylaştı.

A+A-

İşte Haberiniz.com.tr'de Suriyeli Araçlara Ücretsiz Vize Muayenesi Yapılıyor” başlığıyla yayınlanan ve Prof. Dr. Ümit Özdağ tarafından paylaşılan haber ve haberde kullanılan o görsel:

Ülkelerindeki olağanüstü durum nedeniyle Türkiye’de bulunan Suriye tescilli araçların muayenelerine, Karayolları Trafik Yönetmeliği’nde yapılan düzenleme doğrultusunda 15 Nisan tarihinden itibaren başlandı. Yeni düzenlemeye göre Suriye’de tescilleri bulunan araçların sahiplerinin, ülkemizdeki trafik tescil işlemleri için öncelikle TÜVTÜRK Muayene İstasyonları’nda muayenelerini yaptırmaları gerekiyor.

Sadece hususi olarak tescil edilmiş araçların muayenesinin yapılacağı süreçte, araçların ülkemize giriş tarihinden itibaren ilk muayenelerinden gecikme bedeli alınmayacak ve borç sorgulaması yapılmayacak. Ancak sonraki muayeneleri sırasında borç sorgulaması yapılacak ve geç gelinmesi durumunda gecikme bedeli tahsil edilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.