Kadının Baş Tacımız Olduğu Bir Program

Kadının Baş Tacımız Olduğu Bir Program

Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Güleç Vatan Partisinin Halk Belediyesinde kadının hep önde olacağını belirtti.

A+A-

Güleç, Pamukkale Belediye Başkan adayı Av. Müzeyyen Susar ve Merkezefendi Belediye Başkan adayı Elif Çobanoğlu ile birlikte Cumhuriyet Kadınları Derneği Denizli Şubesini ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdürdü.

CKD Denizli Şube başkanı Cennet Kasapoğlu ve yöneticilerin katıldığı ziyarette karşılıklı görüş alışverişi yapıldı. Kadına ilişkin politikalarını anlatan Güleç günümüz büyük kentlerinde kadınlarımız hayatın dışına itilmekte ve eşitsizliğe sürüklenmektedir. Küresel merkezlerden dayatılan Yerel Yönetimler Yasaları, belde, mahalle ve köyle birlikte kadını da hiçe saymıştır.

KADINA ÖNCELİK BİR DEVRİM YASASIDIR, CUMHURİYET İLKESİDİR!

Özel çıkar ve rant sistemi, gerçek sevgiyi, sadakat ve vefayı her gün katletmektedir. Kadın erkek ilişkilerindeki bütün güzellikleri çamura gömmektedir. Halk belediyesinde kadın öndedir. Kadına öncelik bir devrim yasasıdır, Cumhuriyet ilkesidir.

OYLAR ATATÜRKÇÜ ADAYLARA!

Kadını toplumun baş tacı yapacak program ve anlayış Atatürk’ün programıdır. Onun için sizden Atatürkçü adaylara oy istiyorum. Hem kendime hem de ikisi de kadın olan Pamukkale ve Merkezefendi adaylarımıza oy istiyorum dedi. Cumhuriyet kadınları da destek sözü verdiler.

KADININ ONURU TOPLUMUN ONURUDUR!

Vatan Partisi Merkezefendi Belediye Başkan adayı Elif Çobanoğlu2da kent ve mahalle hayatını güzelleştiren kadındır. Toplumda, çalışma hayatında eğitimde ve sporda sağlıkta, sanatta, yolda ve mahallede kadına öncelik çağdaş ve özgür yaşamın temel güvencesidir. Kadının onuru, toplumun onurudur. Kadınların kültürel ve siyasal hayatta önder ve yaratıcı roller üstlenmesinin önündeki engeller kaldırılacaktır. Bu amaçla mahallelerde yeterli kreş ve yuva açılacaktır dedi.

KÖY ENSTTÜLERİ BİZİM TEMEL FELSEFEMİZDİR!

Daha sonra Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Derneği Denizli Temsilcisi Köy Enstitülü öğretmen Yücel Güngör’le bir görüşme gerçekleştiren Mustafa Güleç, bu ülkenin temel gelişme modeli “Köy Enstitüleri” modelidir. Cumhuriyetin en önemli atağı Köy Enstitüleri olmuştur. Bu model bugün bizim “Üretim Ekonomisi” programımızın temel taşıdır. Atatürk’ün kamucu, halkçı, karma ekonomi modelini eğitim sisteminden ayrı düşünemeyiz. İki sistem birbirini tamamlar. Yeniden Atatürk’e sarılmak zamanıdır. Kurtuluş ve çare Atatürk’ün eğitim ve ekonomik anlayışındadır. Vatan partisi bu çarenin adresidir dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.