Kadir Topbaş öldü mü? Özleyiş Topbaş kimdir?

Kadir Topbaş öldü mü? Özleyiş Topbaş kimdir?

Koronavirüs tedavisi gören ve yoğun bakımda olan eski İBB Başkanı Kadir Topbaş’tan üzücü haber geldi. 76 yaşında olan Kadir Topbaş’ın ölümü herkesi üzdü. Peki, Kadir Topbaş öldü mü? Özleyiş Topbaş kimdir?

A+A-

Eski İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş resmen hayatını kaybetti. Uzun süredir hastanede corona virüs tedavisi gören ve 76 yaşında olan Topbaş’ın ölümü sonrasında herkes adeta yasa boğuldu. Eski İBB Başkanı Topbaş, 16 Kasım tarihinde corona virüs nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı.

Özleyiş Topbaş kimdir?

21 Şubat 1958 tarihinde Kasımpaşa’da dünyaya gelen Özleyiş Topbaş, İBB Kadın Kolları Koordinasyon Merkezi Fahri Başkanlarından. Aslen Çankırılı (Atkaracalarlı) olan Özleyiş Topbaş, 1958 yılında Orhan Bey ve Saadet Hanım’ın dört kızından ilki olarak Kasımpaşa’da doğmuştur.

ozleyis-topbas.jpg

1972’de 16 yaşında iken üç dönem İBB Başkanlığı yapmış olan 29 yaşındaki Kadir Topbaş ile evlendi. Bu evlilikten Hüseyin Ersan, Mustafa Ömer ve Kübra Topbaş adlarında ikisi erkek biri kız 3 çocukları dünyaya geldi.

B Kadın Kolları Koordinasyon Merkezi Fahri Başkanlarından olan Özleyiş Topbaş ayrıca emlak zengini olarak da bilinmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.