Kalkan'dan Net Mesaj: Kadınlarımıza Güvenin

Kalkan'dan Net Mesaj: Kadınlarımıza Güvenin

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde konuşan Cumhur İttifakı Merkezefendi MHP Belediye Meclis Üyesi Adayı Ebru Leman Kalkan, “Evlerinde iyi bir anne, iyi bir siyasetçi, iş hayatında da iyi bir yönetici olan kadınlarımıza güvenin” dedi. 

A+A-

Cumhur İttifakı Merkezefendi MHP Belediye Meclis Üyesi Adayı Ebru Leman Kalkan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde yaptığı açıklamada,  kadınların toplum hayatının her aşamasında söz sahibi olmaya başladığını söyledi. 
İlk adımı atan ve kadınlara seçme ve seçilme hakkını veren Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e minnettar olduklarını ifade eden Kalkan, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kadınlara seçme ve seçilme hakkının verilmesinin ardından günümüze kadar geçen süreçte, kadınlarımız gerek siyasi ve gerekse de iş hayatında yönetim kademelerinde söz sahibi olmaya başladı. Evlerinde iyi bir anne, siyasi arenada iyi bir siyasetçi, iş hayatında da iyi bir yönetici olduğunu kanıtlayan kadınlarımız, ülkemizin kalkınmasında ve ileri gitmesinde üstlerine düşen görevi layıkı ile yerine getirmektedir” dedi. 

ZÜBEYDE HANIMI UNUTMADI

“Bunun yanında bizleri derinden üzen ve toplum vicdanını yaralayan olaylara da yine kadınlarımız maruz kalmaktadır” diyen Kalkan, “Her ne kadar toplumumuzun büyük bir kesimi bilinçli olsa da kadına karşı şiddet ve cinayetlerin halen devam etmesi bizleri derinden üzmektedir. Yakın bir zamanda toplum vicdanında yer bulmayan olayların bir an önce son bulmasını diliyor, bu vesile ile Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde hanımı da rahmetle anıyor, kadınlarımızın dünya kadınlar gününü kutluyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.