Kan Donduran İfadeler

Kan Donduran İfadeler

Pamukkale ilçesini şoka sokan ve tek başına yaşayan emekli öğretmen Hamide Çavdar'ın öldürülmesi olayında flaş gelişme...

A+A-

Pamukkale’de evinin balkonunda 7 bıçak darbesi ile öldürülen emekli öğretmen Hamide Çavdar cinayetinde gözaltına alınmış olan, içlerinde dükkanında kiracı 2 kardeşin de olduğu 4 kişi, adliyeye sevk edildi. Çavdar'ın, zanlı 2 kardeşten teminat için 22 bin TL aldığı, kendisi ölürse, parayı çocuklarının ödeyeceği ve kendisinde paralarının kalmayacağını ifade etti ve cinayetin sebebinin de bu para olduğu öne sürüldü.

Gökpınar Mahallesi'nde meydana gelen olayda 2 çocuk annesi, emekli öğretmen Hamide Çavdar, cumartesi günü evinin balkonunda 7 bıçak darbesi ile öldürülmüştü. Çavdar'ın cenazesi dün, Denizli Asri Mezarlığı'ndaki camide kılınmış olan namazdan sonra defnedildi.

Cinayet hakkında soruşturmayı sürdüren polis ekipleri, apartmanın güvenlik kamerası kablolarının kesildiğini belirledi. Hamide Çavdar'ın evinin yanındaki akaryakıt istasyonundaki güvenlik kameralarını da inceleme altına alan ekipler, eve 2 kişinin balkondan tırmandığını, emekli öğretmeni öldürdükten sonra girdikleri yerden kaçtıklarını tespit etti.

4 Kişi Gözaltına Alınmıştı

Cinayet zanlılarını belirleyen polis, Fatih Mahallesi'ndeki bir eve yaptıkları operasyonda 4 kişiyi gözaltına aldılar. Gözaltına alınmış olanların, Çavdar'ın sahibi olduğu dükkanı kiralayarak pidecilik yapan 22 yaşındaki Hayati Y. ve kardeşi 19 yaşındaki Onur Y. ile yanlarında çalışan 17 yaşındaki H.İ.Y. ve M.A. olduğu ifade edildi.

 

Pideci kardeşlerin alacakları teminat parasından cinayeti işleyen H.İ.Y. ile M.A.'ya ödeme yapmayı planladıklarının öğrenildiği ifade edildi . Zanlıların  kaldıkları evde arama yapan polis, 2 bıçakla beraber  kask ve kar maskesi de buldu. 4 zanlı, sorgularından sonra, 'planlayarak kasten adam öldürme' suçundan adliyeye gönderildi.

Pideci kardeşlerden Onur Y., adliye girişinde gazetecilere, "Hayır ağabey, biz yapmadık ağabey" şeklinde konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.