Kanlı Hesaplaşma: 1 Ölü

Kanlı Hesaplaşma: 1 Ölü

Denizli'ye bağlı Pamukkale İlçesi Bakırlı Mahallesi'nde 2 kişinin tartışması kanlı bitti. İşte detaylar.

A+A-

İddialara göre, Denizli'nin Pamukkale İlçesi Bakırlı Mahallesi'nde olan bir işyerine gelen Rıdvan Dertop ile işyeri sahibi D.Ç.A. arasında önce sözlü olarak tartışmaya başladı. Sözlü tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Bu sırada Rıdvan Dertop yanında getirdiği tabancayla işyeri sahibi D.Ç.A.’nın bacaklarına doğru ateş etti. Yaralanmış olan D.Ç.A. bu defa silahını alıp Rıdvan Dertop’a ateş etti ve Dertop silahtan çıkan kurşun ile ağır bir şekilde yaralandı.

Silah seslerinin duyulması ile çevredeki vatandaşlar durumu polis ekiplerine haber ettiler. Olay yerine gelmiş olan polis ekipleri Rıdvan Dertop’un ve D.Ç.A.’nın ise yaralandığı görünce sağlık ekiplerine haber ettiler. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri her iki şahsa ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Ama  hastane de tüm müdahalelere rağmen Rıdvan Dertop kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi. D.Ç.A.’nın ise sağlık durumunun iyiye gittiği ifade edildi.

Daha Öncede Kurşunlanmış

Meydana gelen bu olayın ardından ortaya atılan iddia ise, ikili arasında bir husumet olduğu ve yaşamını yitiren şahsın 1 ay içinde D.Ç.A.’nın dükkanına 2 kere daha kurşunladığı şeklinde oldu. Polis, yaşanan olayla ilgili olarak D.Ç.A.’yı gözaltına alarak soruşturma başlattı. Kaynak: Mericulukuş.tv

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.