Karaca: Seçim Olsaydı Giderdi

Karaca: Seçim Olsaydı Giderdi

CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca Denizli’ye gelen ama Acıpayam’ı ziyaret etmeyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u eleştirdi.

A+A-

SEÇİM OLSAYDI ACIPAYAM’A GİDERDİ.

CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, bir dizi ziyaret kapsamında Denizli’ye gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un depremzedelerin soğukta yasam mücadelesi verdiği  Acıpayam’ı veziyaret etmemesini eleştirdi. Gülizar Biçer Karaca ‘Bir Bakan Denizli’ye geliyor ve depremde zarar gören vatandaşlarımizi ziyaret etmeye tenezzül bile etmiyor. Neden? Çünkü Acıpayam’a gidip 9 aydır mücadele veren, seslerini duyurmaya çalışan  depremzedelerin ne halde olduklarını görmekten korkuyorlar. Yakın zamanda seçim olsaydı Murat Kurum Acıpayam’a giderdi. Bol keseden vaadleri sıralar, oyu alir ve unuturlardı. Seçim zamanı vatandaşı hatırlayanlar, seçim olmayınca vatandaşın ne halde olduğunu umursamıyor.’ Dedi.

BAKAN, VATANDAŞIN GERÇEK SORUNLARIYLA İLGİLENSİN!

CHP Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Murat Kurum’un Acıpayam’da 9 ay sonra depremzedeler soğuktan titrerken, çocuklar icin okul yapmak akıllarına yeni mi geldi diye  eleştirdi. Acıpayam depreminin ardından 9 ay geçtiğini belirten Gülizar Biçer Karaca ‘Okul yapmak yeni mi akıllarına geldi?Acıpayam’da yaşanan deprem sonrasında hemen yapılması gerekenleri aradan 9 ay geçtikten sonra lütufmuş gibi anlatıyorlar. Bakan Kurum Denizli’ye gelip Kanal İstanbul’u savunacağına Acıpayamlı depremzedelerin sorunları ve tüm vatandaşlarımızın gerçek ihtiyaçlarıyla ilgilensin.’ Dedi.

IŞIKLI GÖLÜ KİME PEŞKEŞ ÇEKİLİYOR?

CHP Doğa Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Çevre ve Şehircilik Bakanı’nın Çivril’deki Işıklı Gölü’n Millet Bahçesi yapılacağı açıklamasına da tepki gösterdi. Millet Bahçelerinin rant bahçeleri olduğunu hatırlatan Gülizar Biçer Karaca ‘Çivril’e yapılacak Millet Bahçesi ile Işıklı Gölü AK Parti Milletvekili Cahit Özkan’a ya da hangi yakınına  peşkeş çekilecek? Çivril'in evladı diyerek oy isteyip, sevildikten sonra Çivril ilçesini unutan Cahit Özkan’ın itibarini kurtarmak için Işıklı gölüne mi göz diktiniz?’ Diye sordu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.