Katil Netanyahu,Ramazanla Dalga Geçti

Katil Netanyahu,Ramazanla Dalga Geçti

Binlerce müslümanın katledilmesi için emir veren İsrail insan kasabı Netanyahu dalga geçer gibi ramazan mesajı yayınladı,

A+A-

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ülkesinde yaşayan Müslümanların Ramazan ayını kutladığı mesajında; İsrail'in Ortadoğu'daki güven adası olduğunu ve din özgürlüğüne saygı gösteren tek devlet olduğunu söyledi. Dışişleri Bakanlığı sitesinde yayınlanan yazılı mesajda ve videoda Netanyahu şunları belirtti: "İsrail'in Müslüman vatandaşlarına, Ramazan'ın başlaması nedeni ile tebriklerimi iletiyorum.Bu yıl da dünyanın iyi durumda olmadığını biliyoruz. Ortadoğu'da iç savaşlar ve Sünniler ile Şiiler arasında din savaşlarının yaşandığı bu dönemde, İslam dünyası Ramazan ayını kutluyor. Müslüman vatandaşlarımız; İsrail, çevresinde aşırı İslamcı unsurların birbirlerini ve farklı inanç mensuplarını öldürdükleri dönemde, bu fırtınalı sulara rağmen, güven ve istikrar adası olmaya devam edecektir.

''İSRAİL DİN ÖZGÜRLÜĞÜNE SAYGI GÖSTEREN TEK DEVLET''

İsrail din özgürlüğüne saygı gösteren, her inanç mensuplarına ibadet özgürlüğü sağlayan bölgedeki tek devlettir ve siz bunu herkesten daha iyi biliyorsunuz. İsrail toplumunun ayrılmaz bir parçasısınız." dedi.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.