Kaymakam,Özaydın'dan Duygu Dolu Bayram Mesajı

Kaymakam,Özaydın'dan Duygu Dolu Bayram Mesajı

Uşak Ulubey Kaymakamı Onur Özaydın'dan ( Çameli ilçemizin bir önceki Kaymakamımız ) Kurban Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabından duygu dolu bir mesaj yayınladı

A+A-

Uşak / Ulubey Kaymakamı Onur Özaydın'ın sosyal medya hesabından yayınladığı Kurban Bayramı mesajı

Bayramlar, toplum olarak birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğimiz, sevinçlerimizi ve mutluluğumuzu paylaştığımız özel günlerdir. Toplumumuzda çok özel ve anlamlı bir yere sahip olan bayram günleri, milletimizin manevi değerlerinin ve tarihinin engin derinliklerinden gelen sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel yaşandığı günlerdir.

Bu anlayışla karşıladığımız Kurban Bayramının rahmet ve bereketinde bir kez daha buluşmaktayız. Bu özel günler, aramızdaki dargınlıkları unutmak ve birbirimize daha sıkı sarılarak kardeşliğimizi pekiştirmek için bir fırsattır. Bize bu fırsatı sunan Kurban Bayramının tüm insanlığa barış, huzur, güven, birlik ve beraberlik getirmesini temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Ulubeyli Vatandaşlarımızın olmak üzere bütün vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutluyorum. Bu vesileyle aziz şehitlerimizi ve hakkın rahmetine kavuşmuş gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimize de hayırlı ve uzun ömürler diliyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.